A pizza volt a kedvencem
Gyerekszem
PEOPLE TEAM tábor

A PEOPLE TEAM nyári táborai ottalvósként és napközisként is igénybe vehetők. A kisebbek számára gyakran választják a szülők bejárós formában a PT-t. A nyolcéves Sziszi beszélt arról, hogyan érezte magát a kecskeméti táborban.

„A PT-be szórakozni mentem… de tényleg! Úgy érzem, önállóbb lettem, és a pénzkezelésben is fejlődtem. Tetszett a büférendszer, hogy eldönthettem, mire költök. Amikor pedig a foglalkozásvezető olyanért dicsért, ami valós, a végén pedig elismerést és ajándékokat kaptam, nagyon jó érzés volt.

A tábor helyszíne szupi, tágas, klassz, csak a forróság a gáz, arra jó lenne megoldás. Az ételek ízlettek, főleg a pizza – ahogy körbehordták vacsorára, nagyon mókás volt. Mindig jutott elég étel. Nem ottalvósként táboroztam, délutánonként jöttek értem a szüleim.

Anyukám szerint akkor lenne jobb a tábor, ha a kisebbekre többet figyelnének, például egy közös »tyúkanyó« lenne. Amikor nem foglalkozáson vagyunk, lehetne egy-két szervező, akikhez fordulhatnánk, mert a »minden felügyelőhöz« nem elég konkrét.

Emlékezetes számomra az első személyes találkozás Balukával, és utána is beszélgettünk párszor. Jó lenne, ha 8-9 évesek is mehetnének hozzá, vagy ha nem, akkor lehetne fél nap balukás program. Szeretnék jönni jövőre is.”

AJÁNLOTT

Viszketés ellen kúszás

Gyerekszem
Ha kicsit idősebb lesz, akkor sem szakadna el Petra a kedvenc nyári táborától. A PEOPLE TEAM-ről beszélgettünk vele.…

Féltem az emberektől

Gyerekszem
A 14 éves Bianka nem mindig szeretett táborozni, a PEOPLE TEAM nyári táborában azonban olyan jól érezte magát,…

Itt mindenki egyenlő

Gyerekszem
Ebben a táborban fontos, hogy mindenki jól érezze magát. A PEOPLE TEAM új generációs nyári táborait izgatottan várják…

Friss