Gyerekparadicsom sok szúnyoggal
Interjú
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

– Így látja a PT-t egy anyuka.

Honlapunkon több, gyerekek tollából született tábori véleményt és élménybeszámolót olvashatsz. Ezúttal egy édesanya mondta el, milyennek látta a PEOPLE TEAM nyári táborát.

„Még csak egyszer vett részt a kisfiam a PT-ben. A legmeglepőbb az volt, hogy milyen könnyen beilleszkedett. Hazajárósként táborozott, de így is egyből megtalálta a társaságát. Logikatáborba jelentkezett. Arról nem tudok nyilatkozni, hogy mit tanult, hiszen nem voltam mellette, de sokat legózott.

Igaz az, hogy a PT egy gyerekparadicsom, csak rengeteg volt a szúnyog, a kisfiam pedig allergiás a szúnyogcsípésre. A tábor végére tyúktojásnyi méretű dudorokkal volt tele a kis teste. Úgy tudom, ízlettek neki az ételek (volt pizza, rántott hús, gyros, reggelire pedig péksütemények), de a kedvence a büfében vásárolható jégkrém volt.

Szülőként örülnék, ha kicsit több felnőtt lenne a táborban – de a gyerekek szemszögéből nézve lehet, hogy akkor nem tudnák ennyire elengedni magukat. A gyerekek szempontjából, azt hiszem, ez a szabadság a legvonzóbb a PEOPLE TEAM táboraiban. Azt láttam a fiamon, hogy sok élményt szerzett, és teljesen feltöltődött. A kedvenc programja az Animal Cannibals-koncert volt.”

AJÁNLOTT

Látni, kiből lesz jó mókus

Interjú
A táboroztatókat meginterjúvoló sorozatunkat ezúttal Andrással folytatjuk. Lássuk, ő miből következtet arra, hogy melyik táborozóból lesz jó mókus…

Csak itt vannak kismókusok

Interjú
Miért jelentkezik valaki iskola mellett táboroztatónak? Lilla vallott arról, milyen tábori tapasztalatokat szerzett eddig, és miket hallott a…

Friss