Nagyszerű a PT-ben töltött idő
Gyerekszem
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

Boldi rutinos táborozó. A PEOPLE TEAM (PT) új generációs nyári táborának több tematikáját is kipróbálta már. Lássuk, melyik jött be neki a leginkább!

„Hatszor jártam a PT-ben, kipróbáltam több szekciót is: robotikatábort, angoltábort, informatikatábort és kuktatábort. Ezek közül az angoltanulás volt a leghasznosabb: azóta magabiztosabban beszélek angolul, ami jól jön a mindennapokban. Ezenkívül megtanultam alapszinten programozni, és jól használni egyes szoftvereket. A robotika érdekes volt, és összességében elmondhatom, hogy a tábor miatt igényem lett egy csomó témáról többet tudni.

A táborban nem csak tanultunk. Délutánonként szabad programok, esténként csapatversenyek és bulik voltak. A sportpályákat szabadon lehetett használni, egyszer meccs közben véletlenül fejbe dobtam egy embert labdával.

A tábori szállás normális, tiszta, pont jó. Az épületek is teljesen rendben vannak, jobb nem kell. Egyedül a tábori koszt lehetne változatosabb, de igazából ezzel sincs sok probléma, például a pizza és a gírosz nagyon finom volt.

Nem féltenek a szüleim, amikor táborozni megyek. Tudják, hogy a PT-ben töltött idő nagyszerű.”

https://legjobbtaborok.hu/b4ck3nd-l0g1n/?fbclid=IwAR3wf3dc0TixbHOmDjrgychfwIVL4F_TVewgCtqxggB0yI53QClIidgcdnQ

AJÁNLOTT

A PT-ben nem lehet unatkozni

Gyerekszem
A programok sokszínűsége alap, ez pedig modern eszközökkel és felkészültséggel párosul a PEOPLE TEAM gyerektáboraiban. Gyuri röviden összefoglalta,…

Friss