Spanok, komák, pajtik és cimbik
Interjú
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

Hívd, ahogy akarod, a lényeg: akkor tuti jó a hangulat, ha haverok között lehetsz. A PEOPLE TEAM új generációs nyári táboraiban a legjobb, hogy minden résztvevő új barátokat talál. A cool tábor hozzávalóiról is szó esett egy laza PT-s táboroztatóval, Norbival készített interjúnk során.

Miért fontos a táborozás?

Unalmas egyedül a nyár; a táborban új kapcsolatokat lehet kialakítani, barátságokat közös érdeklődési körökkel. Tapasztalatokat lehet szerezni, nyelvet tanulni, miközben még jól is érzed magad.

Adj tanácsokat első táborozóknak!

Próbálj minél több embert megismerni, programokon részt venni, mert fontosak ahhoz, hogy jól érezd magad.

Milyen tanácsokat adnál a szülőknek?

Ne féltsék a gyereküket, ne aggódjanak, jó helyen és jó emberek között van, minden rendben lesz, és jól fogja érezni magát a gyerek.

Táboroztatóként mit vársz a tábortól?

Igazából semmit sem várok azon túl, hogy jól érezzem magam. Már voltam többször is, tudom, hogy mi hogy megy, szóval nincs semmi különös elvárásom.

Ha egy gyerek halálra bosszant, mi a megoldás?

Nem tapasztaltam eddig ilyet, de max. rászólok, hogy hagyja abba, ami miatt éppen bosszant; ha befejezi, akkor kész, ha nem, akkor megyek a táborvezetőkhöz, és elmondom a problémát.

Mondj 10 hozzávalót a cool táborhoz!

Haverok, pajtások, cimborák, spanok, komák, pajtik, cimbik, bajtársak, barik, tesók és legfőképp: barátok.

Fantasztikus sikerélményed volt gyerekekkel, amikor…

Tavaly egy 12 éves srácnak próbáltam elmagyarázni, hogyan használja a kamerát, órákon át nem értette meg, de a végére sikerült, és tök boldog voltam, hogy összejött neki.

Tartasz valamitől?

Nem tartok semmitől, de azért remélem, hogy nem történik olyan, mint tavaly, hogy lebetegedek, és három napig nem tudok kijönni a szobámból.

Mire vagy kíváncsi a táborral kapcsolatban?

A régi PT-s ismerőseim közül kik lesznek idén is, és hogy milyen új embereket tudok majd megismerni.

Mit fogsz bebizonyítani magadnak?

Hogy jól fogom magam érezni.

AJÁNLOTT

Leszámoltunk a szörnyeteggel

Interjú
Tittának, a PEOPLE TEAM volt táborozójának tettünk fel 3 villámkérdést, aki immáron táboroztató. Mutatkozz be, kérlek! Mikolás Titanilla…

Friss