Sokkal barátságosabb lettem
Gyerekszem
PEOPLE TEAM tábor

Réka megismerte a PT-életérzést. Mi is az a PT? Hát a PEOPLE TEAM nyári tábora! Lássuk, hogyan érezte magát a lány a kecskeméti gyerekfesztiválon.

„Még csak egyszer jártam a táborban. Az egyik legmeglepőbb dolog talán az volt, hogy mindenki nagyon barátságos volt. Ismerőssel érkeztem, könnyen alakítottunk ki új kapcsolatokat. Úgy érzem, én magam is sokkal barátságosabb lettem a PT-nek köszönhetően.

Úgy volt jó a PT, ahogy volt. Nem tudom, változtatnék-e rajta egyáltalán, összességében minden tetszett. Esetleg eltörölhetnék a takarodót, és lehetne zárható a szobaajtó (ottalvósként táboroztam). Igényes a környezet is és az épület is, a szoba pedig arra a hét napra megfelelő volt, főleg, hogy csak aludni jártunk fel. Lauval mindent kibeszéltünk takarodó után, Zsófival pedig semmi sem állíthatott meg minket a liftezésben (*névtábla, arc takar*), és mindig néztük, hol jönnek a mókusok.

A leghasznosabb ismeret, amit a tábornak köszönhetek, hogy Nándi elmagyarázta a kamera beállításait. Jó volt a forgatás, és élmény volt az egész tábor. A kedvenc programom a csillagnézés volt a focipályán. A szüleim féltettek, viszont mindennap beszéltem velük, így nyugodtabbak voltak – utána örültek, hogy jól szórakoztunk. Csak azt sajnálom, hogy nem tudom, kik voltak a zenéért felelős srácok, akikkel beszélgettünk (azóta sajnos nem találtam meg őket sehol).”

AJÁNLOTT

Zseniális egy tábor!

Gyerekszem
Mi az oka annak, hogy annyian rajonganak egy kecskeméti nyári táborért? Detti, aki tavaly járt először a PEOPLE…

Csak a PT!

Gyerekszem
Ha egyszer eljutsz ide, utána mindig vissza akarsz térni, legfeljebb a pizzára unsz rá egy kicsit. Lilla 2016…

Friss