Szakítástól az új barátokig
Gyerekszem
PEOPLE TEAM tábor

Egy nyári táborban nem csupán napközis elfoglaltságokra lehet számítani, de rengeteg egyéb élmény is éri a gyerekeket.

A PEOPLE TEAM (PT) választható tábori témái évről évre változnak. Akinek eddig a zöld tábor volt a kedvence, az idei kínálatban tudóstábor néven talál hasonló szekciót. A PT azonban nemcsak tematikus foglalkozásokat jelent, hanem sok-sok egyéb programot, barátságok szövődését és feltöltődést is. Erről számolt be honlapunknak Titi.

„Egyszer voltam a PT-ben, egész pontosan a zöld táborban, ami magában foglalt régészkedést, állatkert-látogatást, kísérletezést és rengeteg érdekes programot – a kedvencem az volt, amikor jött egy úr kígyókkal. Délutánonként szabad programok, esténként pedig csapatversenyek és bulik voltak. A PT-ben mindenki nagyon laza, és tegeződhettünk mindenkivel. A legviccesebb az volt, amikor a fő szervezőt, Atert majdnem felkeltettük a délutáni alvásából.

Sok barátot megismertem a táborban, többek között egy lengyel lányt is, aki nem beszélt magyarul. Más ember lettem itt, például azelőtt nem voltam ennyire nyitott, a PT-nek köszönhetően pedig extrovertált lettem. Rájöttem, hogy minél több barátot szerzek itt vagy az életben is, annál nagyobb buli.

A táborban szakítottam valakivel, de egyébként összességében remekül éreztem magam a PT-ben. A kollégiumhoz közeli elhagyatott laktanyák extra menők, a pizzaestek szuperek voltak, esetleg a társastárat hosszabb ideig vagy máskor kellene nyitva tartani. Ha üzenhetek valamit, azt mondanám: imádunk, Benyus, csak így tovább!”

Kíváncsi vagy, milyen egyéb szekciók indulnak a kecskeméti táborban? Akkor kattints a PT oldalára!

AJÁNLOTT

A PT-ben nem lehet unatkozni

Gyerekszem
A programok sokszínűsége alap, ez pedig modern eszközökkel és felkészültséggel párosul a PEOPLE TEAM gyerektáboraiban. Gyuri röviden összefoglalta,…

Friss