Filmet forgatok
Szekció
PEOPLE TEAM tábor

A PEOPLE TEAM csapata 2022-ben is megrendezi nagyszabású nyári táborait. A 17 téma között a filmezés iránt érdeklődőknek is kínálnak speciális programot.

Filmőrült vagy? Itt a helyed!

Folyton a moziban lógsz? Fejből vágod a premierfilmek címét? Pontosan tudod, miről szól a Doktor Strange legújabb része? Ha álmodból keltenek, akkor is képes vagy megmondani, melyik film nyerte a legtöbb Oscar-díjat? Netán arról álmodozol, hogy egyszer te is megkapod az elismerést? Talán nem is kell olyan sokat várnod, hiszen idén nyáron elkészülhet az első filmed!

Minden adott

A PEOPLE TEAM filmestáborában tökéletesen felszerelt stúdiószobák állnak majd a rendelkezésedre. A tábor területén is jó pár izgalmas forgatási helyszínt találhatsz. Vedd fel a filmed jeleneteit a teniszpályán, a bowlingteremben, az esti koncert közben vagy az úszómedence mellett! Ami biztos: kész anyag nélkül senki nem mehet haza. A munkád gyümölcse pedig egy olyan emlék, amelyet bármikor újra megnézhetsz, megoszthatsz, folytathatsz.

Operatőrök és rendezők

A tucatnyi forgatócsoport tagjaként részt vehetsz egy film elkészítésének minden munkafolyamatában. A filmestáborban először a filmkészítés alapjaival ismerkedhetsz meg. Ha nem csak rendeznél, kipróbálhatod magad operatőrként is. Már az első napon kamerával a kezedben próbálgathatod a beállításokat és kísérletezhetsz a fényekkel. Amennyiben nem a kamera mögött, hanem előtte szerepelnél, akkor színészként is megmutathatod a tehetségedet. Ha a filmes utómunka érdekel, vágóként segítheted a csoportodat.

Rivaldafényben

A táborban készülnek művészfilmek, interjúk, híradók, de nem maradhat el a sci-fi és a horror sem. A filmestáborban részt vevők a tábor életének legfontosabb pillanatait is dokumentálják. A turnus utolsó napján nagyszabású show-műsor keretében mutatják be az elkészült alkotásokat az egész, 500 fős tábornak. A közönség és szakemberekből álló szigorú zsűri dönti el, hogy melyik film kapja a 2022-es PEOPLE TEAM-táborok fődíját. A művek természetesen felkerülnek az internetre is. Hajts a lájkokért, ne maradj le a táborról!

AJÁNLOTT

Másfél nap után uraltuk a mapot

Szekció
Mai cikkünkben Tomival, a PEOPLE TEAM gamertáborának visszatérő résztvevőjével beszélgettünk az élményeiről, tapasztalatairól, terveiről. Bárt Roland interjúja. Tomi,…

Alkoss, hass, táborozz!

Szekció
Az alkotás öröme. Ha másban nem is, ebben az egy dologban hasonlítunk egymásra. Különböző településekről, eltérő háttérrel érkezünk,…

Brókerek és fagyipénz

Szekció
A PEOPLE TEAM nyári táboraiban a jól bevált választható témákon (angoltábor, dróntábor, filmestábor, fotóstábor, gamertábor, írótábor, játéktábor, kézművestábor,…

Friss