Top 5 nyári gyermektábor
'DENMÁS
PEOPLE TEAM tábor

Ma már a nyári táborok rendkívül széles és színes skálája áll rendelkezésre, ha szórakoztató, egyben hasznos nyári elfoglaltságot keresünk. De vajon mi áll a gyerekek toplistájának az élén? A PEOPLE TEAM táborozói között az alábbi témák a legnépszerűbbek.

Angoltábor

A legfelkapottabb téma az angol nyelv. A kollégiumban megfelelő számú tanterem van a foglalkozások megtartására. Itt zajlanak a kis csoportos nyelvórák, de sokszor a szabadban telnek el a délelőttök, hiszen egy témáról angolul beszélgetni egy árnyas fa alatt üldögélve is lehet. Nem magyar anyanyelvű tanárok naponta 210 percben tanítanak. Szó sincs klasszikus iskolai nyelvoktatásról: a hangsúly a kommunikáción, a beszédkészség megszerzésén van.

Sporttábor

Gyakran éri az a vád a mai gyerekeket, hogy nem szeretnek mozogni. Pedig ez nem igaz: szívesen mozognak, ha megtalálják a mozgásnak azt a formáját, amelyik igazán élvezetes számukra. Van, aki az egyéni mozgásformákért van oda: egyedül úszik, fut, edz szívesen. Másban a csapatszellem erős, ezért ő inkább a focihoz, a kosárlabdához vagy a kézilabdához hasonló sportágakat választ. A sporttáborban a gyerek erősödik, fejlődik testileg és lelkileg egyaránt, és az biztos, hogy az esti elalvással sem lesz gond. A sporttáborban nincsen létszámkorlát, hiszen a táborhely felszereltsége rengeteg lehetőséget kínál. Műfüves focipálya, kosárlabdapálya, két strandröplabdapálya és teniszpályák is várják a táborozókat. A kollégiumban bowlingpálya, konditerem és pingpongterem is rendelkezésre áll. A sporttábor elengedhetetlen programja a csúszdapark.

Kézművestábor

Alkotni mindenki imád. Létrehozni valami újat a kedvenc technikánkkal – legyen az festés, rajzolás, szövés, fonás vagy épp agyagozás –, felszabadult hangulatban, a barátaink társaságában, talán nincs is ennél kellemesebb program nyáron. A kézművestáborokban fejlődik a kézügyesség, az összpontosító képesség, miközben a szabad alkotás varázsa kicsit és nagyot egyaránt magával ragad.

Informatikatábor

Manapság az informatikáról szól minden. Így elmondható, hogy ez a tábor tényleg hasznos ismereteket nyújt – amit persze élménygazdag programokkal valósít meg. Az informatikai szekció legnépszerűbb témái a programozás, a képszerkesztés és a honlapkészítés. A Scratch és a C# programnyelvek segítségével a tábor végére komplex feladatokat is megoldanak a téma iránt érdeklődők.

Tánctábor

Táncolni szinte mindenki szeret. Rengeteg tánctábor közül választhat az a tizenéves, aki a művészi mozgás szerelmese. A műfajok száma szinte végtelen: hiphop, zumba, csacsacsa, rock and roll, modern táncok és még megannyi forma. A táborban profi tánctanárok segítségével zajlanak a foglalkozások. A turnus végére saját koreográfiával rukkolnak elő a táncos lábú táborozók.

A további PT-s nyáritábor-szekciókról ide kattintva lehet olvasni. A jelentkezési lap itt érhető el.

AJÁNLOTT

Exatlon by Peti

'DENMÁS
A szekcióvezetők egyesével érkeztek a táborvezető irodájához, mindannyian ugyanazzal a panasszal: – A gyerekek nem érkeztek meg a…

Nagy európai folyó

'DENMÁS
– Nagymama, nagyon éhes vagyok! – nyűgösködött Matyi. – Mindjárt sütöm a palacsintát, csak befejezem a keresztrejtvényt. Segíts,…

Nem csak egy rövid éjszaka

'DENMÁS
Nincs olyan gyerek, aki ne szeretne lázasan kutatni régi rejtett kincsek után, feltúrva akár a padláson porosodó ládákat…

Friss