Olyan volt, mint egy remek kirándulás
Gyerekszem
PEOPLE TEAM tábor

Vélemény a PEOPLE TEAM nyári programozótáboráról.

Ezúttal Domi osztotta meg honlapunkkal a táboros tapasztalatait. Alább kiderül, hogyan érezte magát a PEOPLE TEAM nyári programozótáborában.

„Még csak egyszer jártam a PT-ben. Rengeteg ember volt ott, és sokfajta program. Sok barátot szereztem. Különösen az esti programok tetszettek, amelyek az idősebb gyerekeknek szóltak, bár lehettek volna hosszabbak. Nekem a tábor olyan volt, mint egy remek kirándulás.

Azért választottam a programozótábort, mert programozó szeretnék lenni, ezért úgy érzem, hogy az itt tanultakat a középiskolában és a későbbi tanulmányaim, illetve a munkám során is hasznosíthatom. Megtanultam egy alapprogramozást és azt is, hogy ha a barátaiddal állsz ki az utca közepére ordibálni, akkor az nem olyan kínos, mint ha egyedül csinálnád.

A környezet szép volt, az épületekkel sem volt baj, csak az ágyak recsegtek – ebből kiderül, hogy ottalvósként vettem részt a táborban. Az idő nagy részében ide-oda járkáltunk, aztán este egymást ijesztgettük creepypastákkal, így nem sokat aludtunk. Az emberek kedvesek voltak, és vették a poént.

Igazából nem sok olyan dolog volt, ami nem tetszett, mert minden napra boldogan tudok visszatekinteni. Talán csak egyet tudok mondani: épp beszélgettünk, amikor meg lehetett nézni egy furcsa sportot, mi pedig nem annyira akartunk menni, de a végén egy mókus szinte rákényszerített minket (amúgy alapból nagyon kedves volt, és vicces). Nem sok szabad időnk volt, mindig csináltunk valamit, az animátorok gondoskodtak róla – ami akkor néha idegesítő volt, most már vicces.”

Te is kipróbálnád, milyen a PT mindig mozgásban lévő tábora? Akkor jelentkezz ide kattintva, amíg még megteheted! (Létszámkorlát miatt már több szekció első turnusa betelt.)

AJÁNLOTT

Zseniális egy tábor!

Gyerekszem
Mi az oka annak, hogy annyian rajonganak egy kecskeméti nyári táborért? Detti, aki tavaly járt először a PEOPLE…

Csak a PT!

Gyerekszem
Ha egyszer eljutsz ide, utána mindig vissza akarsz térni, legfeljebb a pizzára unsz rá egy kicsit. Lilla 2016…

Friss