Mi az a Ki mit tud?
Mi az?
PEOPLE TEAM tábor

Ez a program a színpadon játszódik, de azért kőkemény csapatverseny is egyben. Minden teamnek ki kell állítania legalább három versenyzőt vagy csoportot, akik valamilyen különleges képességgel bírnak.

A jódlitól a fejszámolásig

Már a délutáni csapatgyűlésen elkezdődik a felkészülés és az ötletelés a Ki mit tud?-ra. A csapatkapitányok a legkülönbözőbb módszerekkel próbálják rávenni a szerényebb, visszahúzódóbb csapattagokat, hogy árulják el és mutassák meg, miben profik. Nem kell őket félteni, elég tapasztaltak és felkészültek. A végén mindig kiderül, hogy a csendes tízéves kislány profi módon jódlizik, vagy hogy a szótlan kamasz fiú fejszámolóművész.

A kígyóbűvölőktől a viccmesélésig

Minden csapatban vannak olyanok, akik már a korábbi évekből tudják, hogyan kell igazán nagyot dobni ezen a programon. Sokan hozzák a hegedűjüket, a gitárjukat vagy a furulyát. Az veterán táborozók már kész produkcióval érkeznek, így nem kell sokat gyakorolniuk a kígyóbűvölő mutatványhoz vagy a viccmesélő-maratonhoz.

A kíméletes zsűri

A zsűrizést általában a büfések vállalják, hiszen a táborvezetők a program lebonyolításával, a többi táboroztató pedig a gyerekek felkészítésével és koordinálásával foglalatoskodik. A bírálóbizottság vajszíve mindenkinek rengeteg pontot eredményez, hiszen már az is óriási teljesítmény, hogy valaki vállalja a fellépést. Nem baj, ha nem jól sikerül a bűvészmutatvány, vagy az előadó belesül a versbe. A közönség tombolása és a biztatás garantált.

Tombola és Nyunyóka

A játékmester ezen a programon sem mulasztja el a tombolasorsolást. Minden gyerek neve benne van a kalapban. A fellépők után kihúzzák azt a három szerencsést, akik hazavihetik az ajándékkönyvek és -játékok egyikét. A legnagyobb nyeremény azonban minden sorsolásnál a tábor kabalaállata, a Nyunyóka. Nyunyóka egy plüssnyuszi. Négyféle színben készül. Aki ezt megnyeri, nemcsak magának szerez örömet, hanem a csapatának is extrapontokkal szolgálhat, mert Nyunyóka minden csapatversenynél jolly jokerként is szolgál.

AJÁNLOTT

Mi az a PT-szalagavató?

Mi az?
A PEOPLE TEAM-táborokba 18 éves korig mehetnek a gyerekek, de sokan már 17 éves koruk után „kismókusok”, azaz…

Mi az egyszám-játék?

Mi az?
A tábori délutánokat rengeteg szabadon választható program tölti ki. Ezek között vannak látványos bemutatók, meghívott előadók, sport és…

Mi az a PT-idegenvezetés?

Mi az?
A PEOPLE TEAM táboraiban turnusonként 500 gyerek nyaral. A táborozók jó része tapasztalt, visszatérő PT-s. Sokan vannak az…

Mi az a fáraó átka?

Mi az?
A PEOPLE TEAM nyári táboraiban az egyik legnagyszabásúbb és legizgalmasabb játék a fáraó átka. Az ókori Egyiptomba repülünk,…

Friss