Ne maradj le a táborozásról!
'DENMÁS
PEOPLE TEAM tábor

Még előttünk van a nyári szünet, de az idő gyorsan repül. Bár a vakáció még távolinak tűnhet, nem szabad az utolsó pillanatra hagyni a programszervezést. Érdemes már most elkezdeni azon gondolkodni, hogy hol töltse gyermekünk a nyarat, és főleg, hogy milyen táborba menjen.

Az űrkutatástól a régészetig

Szerencsére bőséges választék áll a rendelkezésünkre. A táborok többsége már meghirdette 2022-es turnusait, és a jelentkezési lapok is működnek. A lehetőségek száma szinte végtelen, ezért – hogy ne kelljen majd kapkodni – érdemes mihamarabb felmérni, milyen témájú és felépítésű táborok szerepelnek az állandóan megújuló és a gyerekek kívánságai szerint is alakított kínálatban. Emellett természetesen még számos szempontot kell mérlegelni. Beszéljük meg a csemeténkkel, hogy neki milyen elképzelései vannak, majd közösen hozzunk döntést!

17-féle tematikus tábor

Az 1991 óta működő PEOPLE TEAM nyaranta három egyhetes turnust szervez, ahol a tematikus foglalkozások mellett számos közösségi program, kalandok, bulik várják a táborozókat. Július végén és augusztus elején kreatív és alkotókedvvel teli gyereksereg népesíti be a kecskeméti táborhely épületeit és sportpályáit. Az ország egyik legnagyobb táborába az ország minden részéből érkeznek angol nyelvet, számítástechnikát, fotózást vagy éppen robotikát tanulni vágyó fiatalok. A napi 210 percnyi intenzív kurzusok tematikáját a táborozók alakítják saját igényeik szerint. A cél minden esetben az, hogy játékosan és szórakozva minél több ismeretet sajátítsanak el. Az örökmozgók sportot vagy táncot is választhatnak. A nap többi részében sem unatkozik senki: versenyek, koncertek, strandolás és sportbemutatók színesítik a délutánokat és az estéket.

Gyűjtsünk információt!

Ajánlatos már hónapokkal előre tájékozódni, feltérképezni a lehetőségeket és elgondolkodni a következő nyáron, így a gyerek is jobban fogja érezni magát. Megnyugtató lehet az is a számára, ha időben rákészülhet a programokra. Nézegessük meg az elmúlt évek tábori fotóit és felvételeit, tájékozódjunk a véleményekről a közösségi médiában! Vegyük fel a kapcsolatot a táborvezetőkkel! A legtöbb tábor már szervez személyes vagy online tájékoztatókat, ahol van lehetőség kérdezni. Az ilyen alkalmakba vonjuk be a gyerekeket is, hiszen az ő nyaralásukról van szó. Ha eldőlt, mit választunk, a lehető leghamarabb töltsük ki a jelentkezési lapokat. A tapasztalat szerint a legnépszerűbb turnusok már május közepére megtelnek.

AJÁNLOTT

Másfél hét szabadság

'DENMÁS
– Ez az! – hajította a sarokba hátizsákját hazaérkezve Zsófi. – Mitől vagy ennyire feldobva? – kérdezte Matyi.…

Haj, Villő!

'DENMÁS
– Képzeld, jött egy új kislány az oviba! – újságolta Nagypapának Matyi. – Tényleg? Hogy hívják? – Villő.…

Meteorológiai világnap

'DENMÁS
– Zsófikám! Add ide a kardigánomat, légy szíves! Megyek vásárolni, és a meteorológia hűvös, szeles időt jósolt. –…

Az éltető víz

'DENMÁS
Elgondolkodtatok már azon, hogy mit jelent számunkra a víz? Ha eddig még nem, itt az ideje, hogy március…

Friss