Sportolj, mozogj, fesztiválozz!
Szekció
PEOPLE TEAM tábor

A PEOPLE TEAM nyári táboraiban nemcsak a szabadidős programok, hanem a tanórák jó része is a friss levegőn zajlik.

A legkisebbeknek még lételeme a mozgás, de egy bizonyos kor után nehéz ellenállni a laptop és a tablet csábításának. Sok gyerek hajlamos a nyári szünetet egy hűvös szobában tölteni a számítógépével szimbiózisban. A PEOPLE TEAM nyári gyerekfesztiválján 2022-ben is garantáltan elszakad a gyerkőc az elektronikus szerkentyűktől, sőt a létezésükről is megfeledkezik.

Sporttábor

A nyári időszak pompás lehetőséget ad arra, hogy gyermekünk számos sportággal megismerkedjen. A sporttáborok 30-40 gyerek részvételével indulnak, a srácok többféle mozgásformát is kipróbálhatnak. Minden adott a sokszínűséghez: műfüves focipálya, strandröplabdapálya, kosárlabdapálya és teniszpálya is van. Ezenkívül minden táborba érkeznek meghívott vendégek, akik ritkábban űzött sportágakat mutatnak be, mint pl. rögbi, floorball, aikidó vagy capoeira. A táborban kötetlen módon, edzők segítségével ismerkedhetnek meg közelebbről népszerű vagy ritkább, ám különleges sportágakkal. Nagy melegben alap a strand a kecskeméti csúszdaparkban, de a trambulinokon is ugrálhat bárki. Rossz idő esetén a kondi- és az asztalitenisz-terem is rendelkezésre áll.

Rongylábúak csapata

A táncok közül több stílust és műfajt is kipróbálhatnak a táncos lábú táborozók. A turnusok végén pedig jön a bemutató, amelyen az egész tábor részt vesz. Az előadások felvétele felkerül az internetre, de a szülők is ellátogathatnak a táborba, ha élőben szeretnék követni csemetéjük első fellépését. Nem minden gyerek egyformán ügyes vagy tehetséges. Van olyan, akinek kevés az önbizalma, csak félve próbálkozik bármivel. A táborban a csapatmunka és az összetartás a lényeg. A koreográfiát közösen találja ki a csoport, kezdőktől a profikig, mindenkinek élmény lesz!

Angolóra a fűben

Aki nem délelőtti témának választja a sportot vagy a táncot, az sem csak a padban ücsörög egész nap. A nyelvórákat sokszor tartják az udvaron vagy a városban. A kis kukták látványpékséget állítanak fel az egyik teraszon, a többi táborozó legnagyobb örömére. A tudóstábor résztvevői rengeteget kirándulnak: ellátogatnak a vadasparkba és igazi ásatásra is. Még a 3D konstruktőrök is kiköltöznek egy árnyas fa alá, hiszen madárcsicsergésre jobban sikerül a koponyanyomtatás is. Minden téma résztvevői megtalálják a módját, hogy a lehető legtöbb időt töltsék a friss levegőn.

Pörgés ezerrel

Délután és este változatos és mozgalmas programok várják a gyerekeket: akadálypálya, tábori olimpia, lovagi torna, bemutatók, meghívott művészek és előadók. Azok a gyerekek, akiknek nem a szíve csücske az izmok dolgoztatása, még mindig válogathatnak a szórakoztatva megmozgató programtípusok közül. Művészek, tudóspalánták, informatikusok, színészek, gamerek mind megtalálják a helyüket a PT-ben. Az összes résztvevő ugrálhat az óriástrambulinon, de kipróbálhatják magukat úszásban, teniszben, bowlingban, karatebemutatón, aikidóedzésen és kviddicsmeccsen is. A tábor egyik fő közösségi élménye a tábortánc, amelyet mindennap legalább egyszer eltáncolnak együtt. A telefonok és a tabletek általában a szekrényben lapulnak, csak esténként kerülnek elő, a napi élménybeszámolók idejére.

AJÁNLOTT

Másfél nap után uraltuk a mapot

Szekció
Mai cikkünkben Tomival, a PEOPLE TEAM gamertáborának visszatérő résztvevőjével beszélgettünk az élményeiről, tapasztalatairól, terveiről. Bárt Roland interjúja. Tomi,…

Alkoss, hass, táborozz!

Szekció
Az alkotás öröme. Ha másban nem is, ebben az egy dologban hasonlítunk egymásra. Különböző településekről, eltérő háttérrel érkezünk,…

Brókerek és fagyipénz

Szekció
A PEOPLE TEAM nyári táboraiban a jól bevált választható témákon (angoltábor, dróntábor, filmestábor, fotóstábor, gamertábor, írótábor, játéktábor, kézművestábor,…

Friss