Technika és nyár
Szekció

A PEOPLE TEAM egyhetes nyári táborai között megtalálható gamertábor, programozótábor, robotikatábor, dróntábor és 3D konstruktőrök tábora is.

Naprakész tudás, remek társaság és szórakozás – a PEOPLE TEAM Alapítvány 2022-ben sem éri be kevesebbel. Az új generációs nyári táborok egyetlen hatalmas helyszínen zajlanak, ahol minden gyerek megtalálja az érdeklődésének megfelelő tábort, legyen művészhajlamú, sportimádó vagy a technikai újítások szerelmese. A következőkben arról lesz szó, milyen tematikákkal készül a PT csapata az infózseniknek és a kütyümániásoknak, érkezzenek akár ottalvósként, akár napközisként a kecskeméti táborokba. Ráadásul ha egy téma megtetszik, többet is kipróbálhatnak a gyerekek, hiszen idén is minden esetben három egyhetes turnussal készülnek a szervezők.

Gamertábor

Ha elmúltál már 9, de nem vagy még 18 éves, és az ideális vakáció számodra a négy fal között, a számítógépes játékok bűvöletében telik, akkor mozdulj ki a PT gamertáborába, ahová a jövő e-sportolóit várják. Egy héten át minden reggeltől kora délutánig javíthatod teljesítményedet csapatos és egyéni PvP-csatákban, délutánonként és esténként viszont képernyőmentesen is garantáltan izgalmas programokban és bulikban lesz részed.

Programozótábor

A PT-s informatikai és programozótáborba olyan 9–17 évesek jelentkezésére számítanak, akiket érdekel a weblapkészítés, a számítógépes animáció és a programozás. A fiatal oktatók az egyéni kéréseknek, kérdéseknek is teret engednek, hiszen az 5-6 fős csoportokra bontásnak köszönhetően lesz idő és lehetőség arra, hogy a különböző fejlettségi szinten álló diákok mind olyan fejlődést érjenek el, amely továbbtanuláskor is jól jöhet.

Robotikatábor

Foglalkoztat, hogyan lehet egyes szerkezeteket mozgásra bírni, hogyan működnek a LED-ek és az áramkörök, illetve mik azok a szenzorok? Ha nemcsak elméletben, de a gyakorlatban is kipróbálnád magadat, akkor gyere el a PT 9–17 éveseknek szóló robotikatáborába, ahol te magad is alkotóvá válsz!

Dróntábor

Lehet, hogy a szomszéd felvág a profi drónjával, de te meg kontrázz rá, és mutasd meg, milyen az általad készített szerkezet! A PT dróntáborában megépítheted és hazaviheted a saját drónodat, de persze előtte azt is megtanulod, hogyan kell beprogramozni, reptetni, szaltókat csinálni vele, valamint fotózni a magasból. Létezik ennél királyabb program?

3D konstruktőrök tábora

A PT táborkínálata évről évre változik, a meghirdetett tematikák pedig tükrözik a gyerekek kívánságait. Az ő igényük hívta életre a 2022-es újdonságot, a 3D konstruktőrök táborát is, amely megismerteti az iskolásokat a 3D nyomtatók használatával, ezzel egy keresett kompetencia birtokába juttatva őket. Az RKS Magyarország közreműködésével megvalósuló nyári táborban terítékre kerül minden, ami 3D, és természetesen ezúttal is a gyakorlatra fognak fókuszálni, hiszen a PT szervezői a több mint 30 éves táboroztatói múltjukkal jól tudják, hogy erre – és nem a száraz elméleti órákra – alapozva lehet valódi fejlődést elérni.

Ide kattintva jelentkezhetsz a PT táboraiba.

AJÁNLOTT

Másfél nap után uraltuk a mapot

Szekció
Mai cikkünkben Tomival, a PEOPLE TEAM gamertáborának visszatérő résztvevőjével beszélgettünk az élményeiről, tapasztalatairól, terveiről. Bárt Roland interjúja. Tomi,…

Alkoss, hass, táborozz!

Szekció
Az alkotás öröme. Ha másban nem is, ebben az egy dologban hasonlítunk egymásra. Különböző településekről, eltérő háttérrel érkezünk,…

Brókerek és fagyipénz

Szekció
A PEOPLE TEAM nyári táboraiban a jól bevált választható témákon (angoltábor, dróntábor, filmestábor, fotóstábor, gamertábor, írótábor, játéktábor, kézművestábor,…

Friss