A táborvezető is figyelt rám
Gyerekszem
PEOPLE TEAM tábor

Egy jó nyári táborban mindenkire és mindenre figyelnek, így nem adnak teret a szekálásnak sem. Vélemény egy diáktól, aki a PEOPLE TEAM táborában járt.

Ha egy új táborba jelentkezünk, ugyanaz a kérdés fogalmazódhat meg bennünk, mint minden olyan közösségben, amelybe épp csak belecsöppenünk: Vajon sikerül beilleszkednünk? Jól fogjuk érezni magunkat? Mi lesz, ha szekálnak? Fontos kérdések, amelyekről ritkán esik szó, amikor egy nyári táborról beszélünk. Ari azonban megtörte a csendet, és egyebek mellett ezekről is mesélt.

„Háromszor vettem részt a PEOPLE TEAM (PT) táborában. Mindenki nagy szeretettel fogadott, és segítettek, ha valamit nem tudtam. Az tetszik a PT-ben a leginkább, hogy mindig jó a hangulat és a programok. Választani lehetett a szekciók közül, és mivel mindig is szerettem táncolni, a tánctáborba jelentkeztem – ez lett a kedvenc táborom. Új lépéseket tanultam, és ezeket be is mutattuk a csapattal. A záróbulira való felkészülés sok nevetéssel jár, ez a kedvenc programom, de nagyon szeretem még a strandolást és a mozizást is.

Mindenkiben megbízó, barátságos lány vagyok (néha túlságosan is). A legkellemetlenebb tábori élményem ahhoz kapcsolódik, hogy két lány szemtelen volt velem, és csúfoltak. Egy mókus, azaz táboroztató rájuk szólt, és a fő szervező, Ater sokat beszélgetett velem, figyelt rám. Mindezek miatt úgy érzem, hogy habár egyedül érkeztem a PT-be, sikerült teljes mértékben beilleszkednem, és nem jártam még ennél jobb táborban; szívesen elmennék újra.

Fogalmam sincs, hogyan bírják a táboroztatók az egész nyarat ilyen lelkesen. A mókusok mindig kedvesen segítettek. A vízi csata közben pedig eltaláltam a doki bácsit, ő viszont nem talált el engem – vicces volt, ráadásul az esküvői plakátnál is vele fotózkodtam.

Sok barátot szereztem a PT-ben, illetve önállóbb lettem, például a büfében is kiszolgálhattam. Kicsit féltettek a szüleim, de látták, hogy jó helyen vagyok, így megnyugodtak. A környezet is rendezett volt, tiszta, szép és kulturált, csak az ágyat nem nevezném kényelmesnek (ottalvósként táboroztam). Jó étvágyam van, a milánói, a húsleves és igazából minden ízlett.”

Amennyiben szívesen olvasnál további véleményeket a PEOPLE TEAM-ről, keresd fel a https://legjobbtaborok.hu oldalát! Ha pedig valamelyik tematikus szekció vonz, ide kattintva regisztrálhatsz a PT-be.

AJÁNLOTT

A PT-ben nem lehet unatkozni

Gyerekszem
A programok sokszínűsége alap, ez pedig modern eszközökkel és felkészültséggel párosul a PEOPLE TEAM gyerektáboraiban. Gyuri röviden összefoglalta,…

Friss