Tök jó, hogy hétnapos
Gyerekszem
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

A PEOPLE TEAM nyári gyerektáboraiban nemcsak tanulni, de szórakozni is lehet.

Képzelj el egy angoltábort, ahol ragad rád a tudás, sőt jól is szórakozol közben. Norbi a PEOPLE TEAM (PT) nyári táboráról mondta el röviden a véleményét.

„A PT angoltáborában voltam, de szívesen kipróbálnám a kuktatábort is. Nagyon jól éreztem magam. Ottalvósként vettem részt rajta, és örültem, hogy ketten voltunk egy szobában. Tiszta volt minden, és rendezett. Pozitívum az is, hogy zárt helyen zajlott a táborozás. Minden közel volt, és könnyen meg lehetett találni.

Az egész tábor hatalmas élmény volt számomra. Tetszett, hogy volt benne tanulás és szórakozás, bulizás is. A tábor óta nem esik annyira nehezemre megszólalni angolul, már nem félek idegen nyelven beszélni. Ez különösen hasznos lesz külföldön, nyaralás közben, illetve itthon is, ha más országokból érkezőkkel találkozom. A délutáni és esti foglalkozások közül kedvenceim a csúszdapark, a fürdő és a szabad programok voltak. Tök jó, hogy 7 napos a tábor, és hogy ennyire sok program van.

Úgy érzem, hogy a tábornak köszönhetően nyitottabb lettem. A táboroztatók minden esetben segítőkészek voltak, biztonságban éreztem magam. És örültem, hogy találkoztam egy olyan lánnyal, akivel tetszettünk egymásnak.”

A PT angoltáboron kívül még további 16 tematikus szekciót kínál a 7 és 17 év közötti jelentkezőknek. Ezeket ide kattintva találod – ha bármelyik megtetszik, akár most is tudsz itt regisztrálni a három turnus valamelyikére. Ha nyár, akkor PEOPLE TEAM.

AJÁNLOTT

A PT-ben nem lehet unatkozni

Gyerekszem
A programok sokszínűsége alap, ez pedig modern eszközökkel és felkészültséggel párosul a PEOPLE TEAM gyerektáboraiban. Gyuri röviden összefoglalta,…

Friss