Kutyák, vadak, csillagok
Szekció
PEOPLE TEAM tábor

Régészet, állatkerti látogatás, kémiai kísérletek és csillagvizsgálás: a PEOPLE TEAM kecskeméti tudóstábora 7–17 éves gyerekek jelentkezését várja.

Nem vagy még 18 éves, de már olyan kérdéseket teszel fel a világ működésével kapcsolatban, amiket nem tudnak megválaszolni a felnőttek? Akkor neked találták ki a tudóstábort, amelyet a PEOPLE TEAM szervez. Kattints erre a linkre: https://peopleteam.hu/taborok/tudostabor-nyari-tabor/, hogy jobban megismerd a tábort, és ha tetszik, amit látsz, küldd el a szüleidnek, és mondd meg nekik, hogy egy hétig másokat boldogítanál a kérdéseiddel, és nemcsak okosabban fogsz hazatérni, hanem új barátokkal és rengeteg emlékkel is gazdagodnál a nyári tábornak köszönhetően.

Milyen témák kerülnek szóba a tudóstáborban? Többek között érinteni fogjátok a földrajz, a kémia, a biológia, a csillagászat és a régészet területeit. Tehát ha foglalkoztat, hogy van-e különbség egy disznó és az ember szíve között, hogy hogyan néz ki egy csontváz, vagy modelleznéd egy vulkán működését, akkor tuti nem fogsz unatkozni a PT táborában, amelyet abban az esetben is megértesz, ha csak hétéves vagy, de akkor is hallhatsz benne új infókat, hogyha már 16 vagy.

A tudóstáborban folyamatosan mozgásban leszel: amikor nem egy laborban kísérleteztek vagy az égboltot vizsgáljátok, akkor vadasparkba, kutyamenhelyre vagy ásatásra fogsz ellátogatni hasonló érdeklődésű csoporttársaiddal. Hiába a több tábori tematika (2022-ben 17 szekció indul) és a turnusonként mintegy 500 diák, a PT-ben minden foglalkozás 5-10 fős csoportokban zajlik, ami garantálja, hogy az összes kérdésedre választ kapsz. A táborba ottalvósan és bejárósként is lehet érkezni, és ha tesóval vagy baráttal jössz, kedvezményesen nyaralhattok.

A PT-ben délutánonként szabad programok tucatjai közül választhattok, ezek között strandolás, sportolás, workshopok és kígyósimogatás is szerepelnek. A PEOPLE TEAM-ben a hangulat nem ül le, így folyamatosan izgalmas felfedeznivalók várnak hét napon keresztül – egy turnus ugyanis egy hét, azonban ha megegyeztek a szüleiddel, akár három hétig is maradhatsz júliusban és augusztusban, és több szekciót is kipróbálhatsz.

Nézd meg itt a szekciókat, azaz hogy milyen más tábortípusokra számíthatsz – amennyiben ismerőssel érkezel, de őt nem a tudóstábor, hanem például a fotóstábor érdekli, akkor a kora délutánig tartó tematikus foglalkozások után még mindig találkozhattok, és ottalvósként akár egy szobába is kérhetitek az elhelyezéseteket. Itt lehet regisztrálni.



AJÁNLOTT

Másfél nap után uraltuk a mapot

Szekció
Mai cikkünkben Tomival, a PEOPLE TEAM gamertáborának visszatérő résztvevőjével beszélgettünk az élményeiről, tapasztalatairól, terveiről. Bárt Roland interjúja. Tomi,…

Alkoss, hass, táborozz!

Szekció
Az alkotás öröme. Ha másban nem is, ebben az egy dologban hasonlítunk egymásra. Különböző településekről, eltérő háttérrel érkezünk,…

Brókerek és fagyipénz

Szekció
A PEOPLE TEAM nyári táboraiban a jól bevált választható témákon (angoltábor, dróntábor, filmestábor, fotóstábor, gamertábor, írótábor, játéktábor, kézművestábor,…

Friss