Infós, de csuromvíz
Gyerekszem
PEOPLE TEAM tábor

Egy kellően laza nyári tábor: a PEOPLE TEAM egyik visszatérő diákja mondta el véleményét.

Gyerekszem rovatunkban ezúttal Tomi osztja meg benyomásait a legtutibb táborról. A diák eddig négyszer vett részt a PEOPLE TEAM (PT) nyári táborában.

„Négyszer jártam a PT-ben. Az volt a különbség az alkalmak között, hogy a legutóbbi táborban már sokkal nyitottabb voltam, így egyszerűbben ment az ismerkedés. A kedvenc szekcióm az informatikatábor volt, a programok közül pedig a vízi csata tetszett a legjobban – még el sem kezdődött, már vizes voltam, utána pedig elmentünk fürdőgatyában az Auchanba.

Nekem a PT a kedvenc táborom. Hogy miért? Mert olyan barátokra találtam, akikkel a mai napig tartom a kapcsolatot. Segített az önismeretem fejlesztésében, illetve abban, hogy hogyan legyek önmagam.

A szállásunk az NJE Homokbányai Campuson volt. Szerintem már maga a név, hogy kollégium, beszédes. Én jól éreztem magam, nagyon komfortos volt. Az ételekkel is meg voltam elégedve. Leginkább a pizzáknak és a spagettinek örültem.”

Még több véleményre vagy kíváncsi a PEOPLE TEAM nyári táborairól? Kattints ide, és olvasd el, mit mondott a többi gyerek a PT-ről!

AJÁNLOTT

A PT-ben nem lehet unatkozni

Gyerekszem
A programok sokszínűsége alap, ez pedig modern eszközökkel és felkészültséggel párosul a PEOPLE TEAM gyerektáboraiban. Gyuri röviden összefoglalta,…

Friss