10/10 a PT-nek
Gyerekszem
PEOPLE TEAM tábor

Nyári tábor gyerekszemmel – így érezte magát egy résztvevő a PEOPLE TEAM nyári táborában.

Robi megtalálta a tuti tábort. Ez pedig nem más, mint a PEOPLE TEAM (PT) kecskeméti új generációs gyerektábora. Mi tetszett neki benne? Olvasd el a tapasztalatait, és ha kíváncsi vagy még több élménybeszámolóra, böngéssz a https://gyermektabor.info oldalán található cikkek között!

„Egyrészt rendkívül könnyen barátkoztam a PT-ben, mindenki kedvesen fogadott. Másrészt pedig hangulatos volt a helyszín, a kecskeméti NJE Homokbányai Kollégium. Az egész tábor jó emlékként marad meg. Megtudtam magamról egy-két dolgot, és változott az, ahogyan látom a világot.

Nem volt olyan, ami ne tetszett volna: 10/10-es volt, nem jártam még ennél jobb táborban. Az őseim nem féltettek, sőt tetszett nekik, hogy végre kimozdultam. A tanárokat illetően jólesett, hogy támogattak a terveimben. Az ciki volt, amikor reggel elkéstem az óráról, és nem tudtam egy jó ideig, hogy hova kell menni, de nem csináltak belőle nagy problémát.

A legtutibb tábori program a csillagfigyelés volt. Az esti programokon kívül a délelőtti órákat is szerettem. Az ételek közül a pizza volt a kedvencem. Egyszer pont akkor hívták össze a csapatválasztást, amikor levest vettem a büfében. Megvoltak a csapatok, mi a barátaimmal a zöld csapatban voltunk, és – mint tudjuk – a leves nem jó hidegen. Utána, amikor be kellett mutatkozni, mindenki mondta a nevét, a barátaimmal viccelődtünk a leveses dolgon, és így mutatkoztam be: »Robi vagyok, és kihűl a levesem.« Szívesen visszamennék következő nyáron is a PT-be.”

És te? Kipróbálnád a PEOPLE TEAM-et? Akkor mondd meg a szüleidnek, hogy 2022-ben 17 tematikus szekcióval vár a legtutibb tábor (klikk ide a teljes kínálatért), és regisztráljatok itt!

AJÁNLOTT

A PT-ben nem lehet unatkozni

Gyerekszem
A programok sokszínűsége alap, ez pedig modern eszközökkel és felkészültséggel párosul a PEOPLE TEAM gyerektáboraiban. Gyuri röviden összefoglalta,…

Friss