Tábor nem csak könyvmolyoknak
Szekció
PEOPLE TEAM tábor

Sok gyereknek a tanév végére elege van a könyvekből, a tanulásból. Abból, hogy minden arról szó, hogy „okosodjanak” és minél több tudást töltsenek a fejükbe. Nekik javasoljuk azokat a nyári gyerektáborokat, amelyekben a mozgás a főszerep. Természetesen itt sem láblógatásról van szó. Egy új sportág kipróbálása vagy egy táncfajta elsajátítása is hasznos lehet a későbbi pályaválasztásban. A megismert mozgásformák akár új hobbivá is válhatnak.

Sporttábor

A sporttáborok 30-40 gyerek részvételével indulnak, és a mozgás megszerettetésén kívül fontos céljuk, hogy minél több sportágat kipróbálhassanak a résztvevők. Minden adott a sokszínűséghez: műfüves focipálya, strandröplabdapálya, kosárlabdapálya és teniszpálya is van. Ezenkívül minden tábori turnusba érkeznek meghívott vendégek, akik ritkábban űzött sportágakat mutatnak be, mint pl. a rögbi, a floorball, az aikido, a capuiera vagy a tchoukball. Nagy melegben alap a strandolás a kecskeméti csúszdaparkban, de a trambulinokon is ugrálhat bárki. Rossz idő esetén pedig kondi- és asztalitenisz-terem is rendelkezésre áll. Nem minden gyerek egyformán ügyes vagy tehetséges minden sportágban. Van, aki a labdazsonglőr, de távolugrásban már nem nyújt kiemelkedőt. Olyan is akad, akinek kevés az önbizalma, és csak félve próbálkozik. A táborban a csapatmunka és az összetartás a lényeg. A sporttanárok segítenek megtalálni azt a játékot, amelyben a legügyesebb a résztvevő. ( A sporttáborokról itt olvashatsz bővebben: https://peopleteam.hu/taborok/sporttabor-nyari-tabor/)

Tánctábor

Zumba, hiphop,cha-cha-cha: ez csak három a táncok közül, amelyeket kipróbálhatnak a táncoslábú táborozók. A turnusok végén jön a bemutató, amelyen az egész tábor részt vesz. A show a hiphop, a jazztánc, a salsa és az akrobatikus rock and roll elemeire épül. Előképzettség nem szükséges. Ami kell: kitartás és a tánc szeretete. Az előadásokat felvétele felkerül az internetre, de a szülők is ellátogathatnak a táborba, ha élőben szeretnék követni csemetéjük első fellépését. A koreográfiát közösen találja ki a csapat. Kezdőktől a profikig, mindenkinek élmény lesz. (A tánctáborért kattints ide: https://peopleteam.hu/taborok/tanctabor-nyari-tabor/)

A tábor (majdnem) soha nem alszik!

A tanulás mellett s szabadidő nívós eltöltése sem maradhat el. Egy profi táborban rengeteg programot kínálnak a délutánokra és az estékre. A PEOPLE TEAM kecskeméti helyszínén alapvetés a választás szabadsága. Mozgalmas programok várják a gyerekeket: trambulinok, akadálypálya, tábori olimpia, lovagi torna, bemutatók, meghívott művészek és előadók Semmi nem lehet kötelező, de olyan a programkínálat, hogy mindent érdemes kipróbálni. Az elmaradhatatlan strandolás és kézműves foglalkozások mellett sport- és állatbemutatók, közösségi játékok és vetélkedők futnak párhuzamosan. Esténként aztán a gyerekzsivaj igazi nyári fesztiválhangulattá változik. A táborozók csapatversenyeken, koncerteken és zenés bulikon szórakozhatnak.

PEOPLE TEAM (PT) kecskeméti új generációs táborai témák köré szerveződnek, 2022-ben 17 szekcióból szemezgethetsz, amelyeket itt találsz. A szervezők február 15-én éjfélkor élesítették a táborozói jelentkezési lapot. Máris lefoglalhatod a legtutibb témát és turnust, csak kattints ide. Idén július 24-én, július 31-én és augusztus 7-én kezdődnek az egyhetes PT-turnusok. Válaszd a PT-t, és hozd ki a nyárból a maximumot!

AJÁNLOTT

Másfél nap után uraltuk a mapot

Szekció
Mai cikkünkben Tomival, a PEOPLE TEAM gamertáborának visszatérő résztvevőjével beszélgettünk az élményeiről, tapasztalatairól, terveiről. Bárt Roland interjúja. Tomi,…

Alkoss, hass, táborozz!

Szekció
Az alkotás öröme. Ha másban nem is, ebben az egy dologban hasonlítunk egymásra. Különböző településekről, eltérő háttérrel érkezünk,…

Brókerek és fagyipénz

Szekció
A PEOPLE TEAM nyári táboraiban a jól bevált választható témákon (angoltábor, dróntábor, filmestábor, fotóstábor, gamertábor, írótábor, játéktábor, kézművestábor,…

Friss