Pongrác ajánlásával

Szekció
PEOPLE TEAM tábor

Egy nyári tábor, amelyben minden gyerek okosodik, új barátokat szerez, valamint jól szórakozik: a PEOPLE TEAM idén sem kínál mást, egyszerűen nem éri be a maximumnál kevesebbel.

Az egész napos elfoglaltságnak köszönhetően a 7–17 éves résztvevőknek mindenre (is) jut idejük: délelőttönként a 17 tematikus tábor – általuk választott – valamelyikében dolgoztatják meg a kis szürke agysejtjeiket, hogy aztán szabadon dönthessenek arról, hogy a délután folyamán visszavonulnak-e könyvet olvasni, vízi csatát vívnak a barátaikkal, workshopokon vesznek részt, netán kígyót simogatnak, este pedig csapatversenyeken vesznek részt, esetleg Animal Cannibals-koncerten csápolnak.

A táborból nem maradhat el a kultúra sem: amellett, hogy művészeti tematikákat is lehet választani (többek között az írótábort – klikk ide a részletekért: https://peopleteam.hu/taborok/irotabor-nyari-tabor/), a Pongrác Kiadó jóvoltából a csapatversenyek jutalmaként haza lehet vinni néhány kötetet, amelyek között minden gyerek megtalálhatja az érdeklődésének megfelelőt. Barátság, kaland, mese, mágia és szerelem – csak néhány a kiadványok által érintett témákból. A Pongrác a PT-s írótábor kiemelt támogatója is egyben. Ha szeretnél jobban írni, elismert kortárs alkotókkal találkozni, elgondolkodni, mitől lesz olvasmányos egy vers, novella vagy regény, a kecskeméti nyári táborban a helyed.

Válj jobb szerzővé, kapcsolódj ki, olvass, és szerezz új barátokat! Ide kattintva jelentkezhetsz a PT-be, amely idén is három turnusban, júliusban és augusztusban vár napközis és ottalvós változatban. Arról, hogy hogyan érezték magukat a résztvevők, ők maguk nyilatkoztak: a legjobbtabor.hu honlapján megmondták a tutit.

AJÁNLOTT

Friss