Társaság nélkül nem az igazi az életem
Gyerekszem
People Team tábor

A középiskolás diák, Alex szeret emberek között lenni – a nyári szünet nem is lenne számára annyira élvezetes, ha nem jó társaságban töltené. Úgy tűnik, megtalálta a kedvenc táborát: a PEOPLE TEAM-ről nyilatkozott most.

„Csak egyszer voltam EDDIG a PT nyári táborában, természetesen jövőre is akarok jönni. Társasági ember vagyok, társaság nélkül nem az igazi az életem. A résztvevők közül a legszimpatikusabbak a kreatív írók és a színészek voltak. Nagyon jó arcok közé kerültem a PT-ben. Az írótáborban különböző írásmódokat és versformákat ismertem meg. A programok közül a színészek előadása volt a legtutibb.

A legviccesebb sztorikat már leírtam novellákban – majd meg lehet venni (ha kiadják egyáltalán, de ha igen, akkor küldök tiszteletpéldányt a PT-seknek). Egyébként az egyik mókusnak, azaz egy tábori segítőnek írtam egy verset, azzal a feltétellel, hogy meghív egy citromos teára – megérte.

Az tetszett a legjobban a PT-ben, hogy nagyon sok és sokféle barátot szereztem. Minden tetszett, kivéve a korán kelést, illetve azt, hogy a buliknak túl hamar vége lett.

Na jó, meg a takarodót, az indokolatlanul szigorú volt, mondjuk, úgyis mindig kijátszottam. Éjjel átszöktünk egymáshoz kártyázni, de elég hamar lebuktunk. A második alkalommal már ügyesebben csináltuk: ahogy hallottuk, hogy jön a mókus, a nem a szobában lakók bebújtak a szekrénybe. Ez volt a helyes taktika.

Úgy volt minden tökéletes, ahogy volt. Mondhatni, túl jó a tábor; ha járnék még más táborokba, azt érezném, nem az igazi. Az ételek közül a minipizza, a tészta és a tejszínes hús voltak a kedvenceim. A helyszín, az NJE Homokbányai Kollégium és a környéke hangulatos. A szoba nehezen hűthető volt, és büdös – persze azután, hogy beköltöztünk, szóval a mi hibánk volt. Megfelelő művészlaknak!”

A PEOPLE TEAM tematikus gyerektáborai 1991 óta állnak nyitva a 7–17 évesek előtt. 2022-ben február 15-én indul a jelentkezési időszak, a regisztrációs lap itt található.

AJÁNLOTT

A PT-ben nem lehet unatkozni

Gyerekszem
A programok sokszínűsége alap, ez pedig modern eszközökkel és felkészültséggel párosul a PEOPLE TEAM gyerektáboraiban. Gyuri röviden összefoglalta,…

Friss