Sok különféle kultúrát lehet megismerni
Gyerekszem

Lali négy éve látogatja a PEOPLE TEAM kecskeméti angoltáborait. Mi a véleménye a PT nyári táborairól, és szeretne-e még részt venni több turnuson? Erről beszéljenek most az ő sorai:

„Egyre több ismerősöm van a PT-nek hála. Az angolszekcióba szoktam járni, az nagyon jó – az itteni tanárok nem beszélnek magyarul, ezért csak angolul tudunk kommunikálni a reggeltől kb. fél kettőig tartó foglalkozásokon. Az angoltanárok által sok különféle kultúrát lehet megismerni, és nagyon jó fejek. Rengeteget tanultam, és a Gabe-bel készített jegyzeteket még most is használom.

Az esti előadások is királyok, a kedvencem a tűzzsonglőr volt. A PT-be mint ottalvós táborba érkeztem. A szállás szuper, a környezet, az épületek is rendben vannak. Az ételkínálat lehetne változatosabb, habár a csirkés fogások ízlettek. Egyébként minden úgy jó, ahogy van.

A PT nyári táborában eltöltött egy-egy hét egyet jelent az élményekkel. Számos vicces esemény és izgalom köthető a turnusokhoz, és most már azt is tudom, hogy néz ki egy lefagyasztott alsógatya. Ijesztő történeteket is hallottam, de ezekkel többnyire egymást mulattatjuk, a szüleim is tudják, hogy biztonságban vagyok.

Egyszerre van itt több száz gyerek, a kis csoportban tartott foglalkozások miatt ez mégsem tűnik fel. A délutáni-esti programok szórakoztatóak, akkor sok új arccal lehet összebarátkozni, akik más témafoglalkozásokra jöttek, és közülük vannak, akik bemutatják a turnus alatti munkájukat, ilyen a színházi, a fotós- vagy a tánctábor is. A médiatáborosok filmjei pedig mindig szívet melengetőek. Hogy szívesen mennék-e el ötödjére is? Naná!”

Milyen szekciókra lehet számítani 2022-ben, és mikor kezdődik a három turnus? Kattints a PEOPLE TEAM honlapjára, és megtudod!

AJÁNLOTT

A PT-ben nem lehet unatkozni

Gyerekszem
A programok sokszínűsége alap, ez pedig modern eszközökkel és felkészültséggel párosul a PEOPLE TEAM gyerektáboraiban. Gyuri röviden összefoglalta,…

Friss