Eszméletlen buli az egész
Gyerekszem
PEOPLE TEAM tábor gyerekszemmel

A PEOPLE TEAM Alapítvány 1991 óta szervez táborokat. Néhány éve Kecskeméten, a Neumann János Egyetem Homokbányai Kollégium területén várják a nyári szünidő egy részét élmény- és tapasztalatszerzéssel eltölteni kívánó 7–17 éveseket. Ezúttal Barni mesélt nekünk a táborok táboráról.

„Idén jártam először a PT-ben, a második és a harmadik héten. Két hét alatt életre szóló barátságokat kötöttem, már el sem tudnám képzelni az életemet nélkülük. Hatalmas lelki fejlődésen menten át, amiért mindig hálás leszek. Olyan volt, mintha két hétre megállították volna az életem filmjét, és egy külön kis világban éltem volna ott, Homokbányán. Remélem, jövőre minél több régi és új emberrel találkozom a táborban.

A színésztáborba jelentkeztem. A színészet a legjobb dolog, mind a világon, mind a PT-ben. Imádnám, ha nem mindössze kéthetes, hanem háromhetes lenne a színművészetis tábor. Számomra legkedvesebb a programsorozatot záró előadásunk volt. És örültem, hogy végre találtam hozzám hasonló embereket. A búcsú volt a legrosszabb, az egész napot végigsírtam utána.

A PT-ben minden úgy tökéletes, ahogy van. Na jó, az nem lenne baj, ha legalább a 12 év feletti korosztálynak későbbre tennék a takarodót, és kevésbé vennék szigorúan a fiúk és a lányok elkülönítését, mert elég rossz, hogy az ellenkező nemű barátaink nem lehetnek velünk késő este. Egyébként eszméletlen buli az egész.

Arról, hogy miket tanultam a PT-ben, napokig írhatnék. Sokkal jobban értékelem magam, egyre inkább úgy érzem, hogy elfogadnak engem. Rengeteget változtam. Nagyon szeretek mindenkit, és nincs jobb a PT-nél!”

Milyen testközelből egy igazán jó nyári tábor? Olvass még történeteket a legjobbtaborok.hu oldalán!

AJÁNLOTT

A PT-ben nem lehet unatkozni

Gyerekszem
A programok sokszínűsége alap, ez pedig modern eszközökkel és felkészültséggel párosul a PEOPLE TEAM gyerektáboraiban. Gyuri röviden összefoglalta,…

Friss