A legjobb nyári program
'DENMÁS
PEOPLE TEAM tábor

Gyakran előfordul a gyerekekkel, hogy unatkoznak a nyári szünetben. Ha éppen nyaralnak a barátaik, könnyen egyedül maradhatnak, és nem tudják mivel eltölteni a szünidő napjait. A szüleik hiába próbálják minél több idejüket velük tölteni, dolgozniuk kell, és a házimunka sem végzi el magát. Bár ez utóbbiba be lehet vonni a gyerekeket, de ez csak a probléma kis szeletére jelent megoldást. Annak idején én sem tudtam mit kezdeni magammal, amikor focizni szerettem volna, de nem volt kivel. Szerencsére a szüleim a lehető legjobb elfoglaltságot találták nekem: beírattak egy gyerektáborba.

Manapság rengeteg szülő él ezzel a lehetőséggel, ami több szempontból is nagyon praktikus. A gyerekeknek egy egész hetes programot jelent, ahol nemcsak új barátokat, hanem a tábor témájától függően fontos és érdekes tudást, tapasztalatokat szerezhetnek. A szülőknek szintén könnyebbség, így valami nekik is jut a nyári szünetből, ha kevesebb teendőjük lesz, mint tanév közben. Ha sikerül egy jó tábort kifogni, akkor nem csupán egyszeri megoldás, de akár a nyári szünet nélkülözhetetlen programpontja is lehet éveken keresztül, mint számomra a PEOPLE TEAM.

A PEOPLE TEAM 1991 nyara óta szervez táborokat a 7–17 éveseknek Kecskeméten. Érdeklődési körtől függetlenül minden résztvevő megtalálhatja a számára ideális témát, ugyanis a szervezők évről évre többel készülnek. A teljesség igénye nélkül: angol-, informatika-, sport-, kukta-, színészet-, 2021-től pedig már brókertábor is van, egyszóval tényleg minden megtalálható itt. A gyermektabor.info egyike azoknak az oldalaknak, amelyeken részletes információ található a PEOPLE TEAM által szervezett több mint 30 tematikus táborról.

A délelőtti, témához kötött foglalkozások után számos fakultatív program közül választhatnak a táborozók. A délutánok általában izgalmas bemutatókkal telnek, például minden évben érkeznek capoeirások, de a tűzoltók is visszatérő vendégei a tábornak. A gyerekek esténként egymással vetélkednek a heti csapatverseny megnyeréséért, az egyik ilyen estét most már évek óta az Animal Cannibals vezényli le. Az esti program után a nagyobbaknak a meghívott vendégek érdekes előadásokat tartanak, de sokszor a táboroztatók dobják be magukat, például környezetvédelem vagy továbbtanulás témakörökben.

A kecskeméti gyerekeknek ez egy fantasztikus nyári lehetőség. Igen – meg mindenki másnak is. A PEOPLE TEAM körülbelül 500 táborozónak tud szállást biztosítani a tábor idejére. A távolság ne legyen akadály! Közel 300 kilométerre lakom a tábortól, volt, hogy 6 órát utaztam Kecskemétig. Mindig rengetegen érkeznek külföldről, még akár más kontinensről is. Aki közel lakik, természetesen bejárhat otthonról is, mivel a PEOPLE TEAM napközis táborként is működik.

A peopleteam.hu oldalon minden, táborral kapcsolatos információ megtalálható. Találkozunk a táborban, 2022-ben!

AJÁNLOTT

Játék hugival

'DENMÁS
Móni, a sporttáborosok egyik vezetője rémülten dörömbölt P. T. Holmes ajtaján. – Azonnal nyisd ki! Holmes kalapjában és ballonkabátjában…

Salsa: szósz vagy tánc?

'DENMÁS
P. T. Holmes, a PEOPLE TEAM-táborok történetének legnagyobb nyomozója kalapjában és ballonkabátjában a táborvezető, Ákos irodája felé igyekezett. A…

Digitális Témahét

'DENMÁS
Ebben az évben már kilencedik alkalommal rendezik meg a Digitális Témahetet. Idén április 8-tól 12-ig tart. Kiemelt figyelmet…

Friss