Minecraft, vagy amit akartok

Szekció
PEOPLE TEAM gyerektáborában van fotósszekció is

Hogyan robbantsuk ki játékosszékéből gamer gyermekünket a nyári vakáció alatt? Baluka, a PEOPLE TEAM Minecraft-táborának vezetője elárulja itt.

Gamerek paradicsoma

Indulása óta nagy siker a 7–17 évesek körében a kecskeméti PT MOZGÓKÉP + MÉDIA témacsomagja, amely 2021-ben július 25–31., augusztus 1–7. és augusztus 8–14. közötti turnusokban érhető el a következő témabontásban: film-, média-, youtuber-, Minecraft-tábor, scrap mechanic, játékteszttábor. Egy teljes hét a mozgóképek bűvöletében – az éjszaka természetesen az alvásé, de egyébként mindent szabad, legfőképpen barátkozni, enni, szórakozni és játszani. Utóbbit pixelekből formált tárgyak helyett például strand- vagy focilabdával tehetik meg a jelentkezők, de ha kedvük támad, csoportosan elmehetnek állatkertbe vagy moziba is. A részvételi díj (amely az ottalvós vagy napközis tábor választásához mérten változik) ugyanis tartalmazza mindezt, ahogy a napi háromszori – ételallergiákat is figyelembe vevő – étkezést vagy az orvosi felügyelet és a személyzet díját.

Mire számíthatnak a Minecraft-táborban?

Csapatos és egyéni PvP-verseny, Lucky Block-kalandok, adventure-, puzzle-, parkour- és gondolkodtató pályák végigjátszása, BedWars, Build Battle, SkyWars és sok más várja délelőtt a jelentkezőket – ha fel tudnak kelni időben. A foglalkozások kezdőpontja rugalmas, Balukával ugyanis bátran megbeszélhetik a gyerekek, hogy mit és mikor szeretnének csinálni. Generációs különbségtől pedig nem kell tartaniuk – fontos, hogy felhőtlenül érezzék magukat, és társaságban, szabad levegőn is sok időt töltsenek az otthoni karanténmagány helyett.

A lényeg a szórakozás

A PEOPLE TEAM táboraiban semmi sem kötelező. Ezt a szabadságot annyira élvezik a diákok, hogy nem ritka, hogy a következő évben vagy akár egy másik turnusra is visszajönnek. A döntés természetesen részben a szülőké, a PT mindenesetre korrekt ár-érték arányért cserébe nagy téma- és programválasztékot ígér a résztvevőknek. Akinek bizonyíték kell, járjon utána. Jelentkezni ide kattintva lehet.

AJÁNLOTT

Friss