Viszlát, kütyük, helló, társas élmények!

Szekció
PEOPLE TEAM-tábor, végre lekerülhet a maszk!

Eljött az idő, amire másfél éve vártunk. Vége a digitális oktatásnak, lekerültek a maszkok, lehet menni táborozni. Bizony, 2021-ben újra fogadják a (ki)kapcsolódásra vágyó gyerekeket a nyári táborok. Úgyhogy pihentesd a számítógépedet, hívd fel a barátaidat, és kérdezd meg, hogy lenne-e kedvük eltölteni egy király hetet Magyarország legtutibb táborában, a PEOPLE TEAM-ben.

Egy, kettő, három

A PT kecskeméti turnusai – a kéthetes színházi tábort leszámítva – egy-egy hetet ölelnek fel, de nem ritka, hogy a srácok úgy gondolják – miután megbeszélték a szüleikkel –, hogy maradnak még, így akár három hetet is eltölthetnek a gyerekparadicsomban. A PEOPLE TEAM Alapítvány 1991 óta szervez új generációs táborokat 7–17 éveseknek. Az elmúlt harminc év során mintegy 22 ezer diák fordult meg a campus területén, közöttük bejárós (napközis) és ottalvós (bentlakásos) táborozók is voltak. Mivel a telefonját senki sem hordja állandóan magával, a digitális beszippantódás egész biztosan elkerüli a résztvevőket.

Hogy mi van ehelyett?

Barátok, buli, élményközpontú ismeretelsajátítás. Ha mindenképp kütyükre vágysz, megépítheted a sajátodat. Nem baj, ha geek vagy, nem leszel egyedül ezzel. Építs drónt! Vagy egy egyszerűbb robotot. Lesz, aki utat mutat neked, lemaradni pedig senki sem fog. Mindezt a délelőtti, kora délutáni foglalkozások alatt, délután pedig irány az úszómedence, a focipálya, a zöldség- és gyümölcspult, vagy amit csak szeretnél csinálni – rajtad áll, a PT-ben ugyanis tisztelik a szabadsághoz való jogot.

Ha nem vagy nerd

Nem csak a technikai újítások rajongóit várják a PEOPLE TEAM-be, ahol 10 témacsomag és 30 szekció közül választhatsz. A művészek imádni fogják az irodalom-, a képzőművészeti és a színháztábort. Az örökmozgók mehetnek a sport-, a tánc- és a cirkusztáborba. Az ínyenceket a vegán, a kukta- és a cukrásztábor fogadja. A nyelvet gyakorolni vágyókat a magyar mint idegen nyelv (szóval jöhetnek a külföldi spanok is) és az angoltábor várja. A képi világ szerelmesei a film-, a fotós, a youtuber- és a játékteszttábor valamelyikében fogják a legjobban érezni magukat. De van még logika-, legó- és játéktábor, valamint zöld és kalandtábor is. Kíváncsi vagy a teljes felhozatalra? Akkor kattints ide, és nézd meg, mi vár rád, ha 2021-ben a PT kecskeméti nyári táborait választod!

AJÁNLOTT

Friss