A legjobb ajándék gyereknapra
Táborvilág
Gyereknap? A PT-ben gyerekhét!

Mintegy hetven éve ünnepeljük hivatalosan is Magyarországon a nemzetközi gyereknapot. Május utolsó vasárnapja a gyerekek számára jó esetben olyan, mint egy szülinapi vagy névnapi buli, esetleg egy második karácsony, szép idővel és szabadtéri programokkal tűzdelve. Te is szereted az ünnepi mókát? Mutatunk egy helyet, ahol nem egy napig, hanem egy teljes hétig (vagy akár háromig, ha a szüleid is belemennek) „fesztiválozhatsz”: ez a PEOPLE TEAM kecskeméti nyári tábora. Ha nem tudod, mit kérj gyereknapi ajándékként, mutasd meg az ősöknek a PT honlapját!

Pacsi és tábor

Az ideális nyári program nem az, hogy végig a tankönyvek felett görnyedsz, online tartod a kapcsolatot barátaiddal, esetleg gépezel vagy szelfiket készítesz. A PT táborában mindebből juthat neked, de egy kicsit másként: élményekkel dúsítva gyakorlati tudást szerzel a kiscsoportos napközbeni tematikus foglalkozásokon, amelyek során akár a saját kütyüdet is megépítheted (ha műszaki beállítottságú vagy, a TECH + JÖVŐ szekcióban nézz körül ide kattintva, a képi világ rajongóit pedig MOZGÓKÉP + MÉDIA témacsomagja fogja lenyűgözni), majd pedig estébe nyúlóan beszélgethetsz új barátaiddal – vagy a meglévőkkel, ha ők is jönnek. Győzd meg őket; meglátjátok, jó lesz!

A kereslet találkozik a kínálattal

A PT tíz csomagja és harminc témája minden ízlést kielégít. Legyél művész, gourmand, nerd, zöld vagy sportember, megtalálod a neked való tábort a július 25–31., augusztus 1–7. és augusztus 8–14. közötti turnusok alatt. Nézd csak meg a még nem említett szekciók témáit: NYELVEK + ORSZÁGOK, CIRKUSZ + AKROBATIKA, JÁTÉK + KALAND, KREATÍVOK + MŰVÉSZEK, SZÍNHÁZ + SZÍNÉSZET, KUTATÓK + KALANDOROK, KUKTÁK + CUKRÁSZOK, MOZGÁS + RITMUS. A PT nem (át)nevelni akar, hanem együtt lenni veled, örök élményt átadva. Az, hogy emellett olyan tudás birtokába juthatsz, amely akár a továbbtanulásod ideje alatt is hasznos lehet, csak plusz. A lényeg, hogy jól érezd magad.

Biztosan visszavágysz majd

A turnusonkénti mintegy 400 résztvevő mellett 70-80 fiatal, úgynevezett kismókus segíti a szervezők munkáját, hozzájuk bármilyen óhaj-sóhajjal fordulhatsz. Ha mást ennél, hiányzik a törülköződ, eltörött a kulacsod, szólj bármelyiküknek, és segít. Ottalvós és bejárós táborozó is lehetsz, előbbi esetben kétágyas szobában szállásolnak el. A büfét éjjel-nappal nyitva találod, korlátlan zöldség- és gyümölcsfogyasztás elérhető, ha pedig valamilyen ételérzékenységed van, jelezd előre a jelentkezési lapon, és ehhez igazodva kapod a menüt. Aggódó szüleidet is megnyugtathatod: ha esetleg nem telefonálsz időben, az azért lesz, mert a rengeteg vigasság mellett repül az idő… Ugye kapiskálod már, hogy miért kell ezt kérned gyereknapra?

AJÁNLOTT

Táboros tiniszerelem

Táborvilág
Van olyan olvasó, akire táborozás közepette talált rá az első szerelem? Ezen írás szerzőjére igen. 1986, sóstói úttörőtábor.…

Friss