Zöldebb a zöldnél
Szekció
A zöld tábor gyülekezik az oldalon

Biztosan te is láttad a híradásokban a Tiszán hömpölygő műanyagpalack-áradatot vagy a habzó Dunát. Nem feltétlenül kell ennek így lennie, minden egyes ember sokat tehet a környezetért.

Ezzel a gondolattal nem vagy egyedül, erről megbizonyosodhatsz a PEOPLE TEAM KUTATÓK + KALANDOROK táborában. Az elnevezés több témát takar, akár többet is választhatsz.

A vulkán mellett állva

A természetet VR-szemüvegben is lehet szemlélni, csak nem érdemes. Sokkal jobb, ha kipattansz a fotelből, és bevállalsz egy vagy két hét zöld tábort: távoli földrészekről, fáraókról, idegen tájakról és kultúrákról tudhatsz meg új dolgokat. De gyűjthetsz rovarokat, létrehozhatsz egy igazi vulkánkitörést, kísérletezhetsz, éjjelente pedig csillagász segítségével kémlelheted az égboltot.

Ókori kalandok

Már sokszor elképzelted, hogy milyen lenne, ha találnál egy dínófogat vagy egy arannyal teli kincsesládát? A PT régésztáborában megadhatod magadnak az esélyt. Igazi ásatásra visznek el, ahol a Kecskemét környéki többezer éves kultúrák feltárásában segédkezhetsz, de szerepel a programban bronzkori ékszerek készítése, és múzeumlátogatás is.

Kristályfolyók

A Földet nem csak a következő generációknak kell megmentenünk, hanem saját magunknak is. A természet pusztulása egyre gyorsuló folyamat, és ha nem teszünk semmi, akár már 10-20 év múlva is visszafordíthatatlanul megváltozhat a világunk.

Magyarország vizekben a világ egyik leggazdagabb országa, mindenképpen vigyáznunk kell rá. Az Ocean Cleanup mintájára már vannak itthoni kezdeményezések is folyóink megtisztítására.

Ha te is hasonlóan gondolkosz, és fontos neked a Föld védelme, csatlakozz a csapathoz! Ehhez a legjobb kezdés a PEOPLE TEAM nyári tábora. Zöld lobogót fel!

AJÁNLOTT

Másfél nap után uraltuk a mapot

Szekció
Mai cikkünkben Tomival, a PEOPLE TEAM gamertáborának visszatérő résztvevőjével beszélgettünk az élményeiről, tapasztalatairól, terveiről. Bárt Roland interjúja. Tomi,…

Alkoss, hass, táborozz!

Szekció
Az alkotás öröme. Ha másban nem is, ebben az egy dologban hasonlítunk egymásra. Különböző településekről, eltérő háttérrel érkezünk,…

Brókerek és fagyipénz

Szekció
A PEOPLE TEAM nyári táboraiban a jól bevált választható témákon (angoltábor, dróntábor, filmestábor, fotóstábor, gamertábor, írótábor, játéktábor, kézművestábor,…

Friss