Miért angoltábor?
Szekció
Miért angoltábor?

Ma már nem lehet élni, létezni legalább egy idegen nyelv ismerete nélkül. A gyerekek közül is egyre többen kedvelik a világnyelvnek számító angolt, és szerencsére nem érzik kényszernek a nyelvtanulást. Miért is éreznék? Nagyszerű angoltáborok is működnek az országban, ahol anyanyelvi szinten beszélőkkel is megismerkedhetnek.

Többek között a PEOPLE TEAM-benis, hiszen ők 7-17 éves gyerekeknek szerveznek ottalvós és bejárós táborokat, amelyekben szép számmal érkeznek külföldi gyerekek is. Az angolunk pedig úgy fejlődik a leginkább, ha minél többet kommunikálunk.

Milyen táborokat szervez még a PEOPLE TEAM? Az angoltábor mellett még vagy harminc témát kínálnak a drónozástól a kalandtáboron és a környezetvédelemtől egészen a színészetig.

Miért válaszd a PEOPLE TEAM angoltáborát?

A PT-angol azért is nagyon érdekes és izgalmas, mert a tanárok nem tudnak magyarul. Ne ijedj meg! Nagyon is jó hangulatban telnek az órák, nagy lendületet kap a tudásod, és nem utolsó szempont, hogy angolul beszélőkkel ismerkedhetsz.

Kicsit mély víznek tűnhet, nem vitás, de hidd el, ebben tényleg megtanulhatsz úszni. Sokkal jobban fog fejlődni az angolod, vagyis a kommunikációs készséged és aszókincsed, mint a suliban. A PEOPLE TEAM nyári élménytáborábanbarátokra teszel szert, és ráhangolódsz a nyelvre.

Nyugi, a táborbanmentortok is lesznek, akik magyarul is tudnak. Tőlük bármikor, bármilyen helyzetben kérhetsz segítséget. Most pedig 3 okot is mutatunk, hogy miért jó, ha tudsz angolul.

Sokan beszélik

Az angol világnyelv. A világon mintegy kétmilliárd ember használja ezt a nyelvet. Így akárhová is vezet az utad, tudd, ha ezen a nyelven is kommunikálsz, biztosankönnyedén boldogulsz.

Üzleti nyelv is

Az üzleti életben is az angol szerepel az első helyen, és a legtöbb vállalatnál is alapfeltétel az angoltudás. Ha csak egy nyelvet kérnek, az általában az angol.

Angolul olvasni, filmet nézni tutibb

A világ legnépszerűbb könyveit angol nyelven adják ki. Illetve sok filmet sem szinkronizálnak le, így sokkal élvezetesebb a mozizás is, ha értjük ezt a nyelvet. Ha tudsz angolul, egy világ nyílik ki számodra, hiszen annyit olvashatsz, annyi filmet nézhetsz meg, amennyihez csak kedved szottyan.

AJÁNLOTT

Másfél nap után uraltuk a mapot

Szekció
Mai cikkünkben Tomival, a PEOPLE TEAM gamertáborának visszatérő résztvevőjével beszélgettünk az élményeiről, tapasztalatairól, terveiről. Bárt Roland interjúja. Tomi,…

Alkoss, hass, táborozz!

Szekció
Az alkotás öröme. Ha másban nem is, ebben az egy dologban hasonlítunk egymásra. Különböző településekről, eltérő háttérrel érkezünk,…

Brókerek és fagyipénz

Szekció
A PEOPLE TEAM nyári táboraiban a jól bevált választható témákon (angoltábor, dróntábor, filmestábor, fotóstábor, gamertábor, írótábor, játéktábor, kézművestábor,…

Friss