Miért angoltábor?

Szekció
Miért angoltábor?

Ma már nem lehet élni, létezni legalább egy idegen nyelv ismerete nélkül. A gyerekek közül is egyre többen kedvelik a világnyelvnek számító angolt, és szerencsére nem érzik kényszernek a nyelvtanulást. Miért is éreznék? Nagyszerű angoltáborok is működnek az országban, ahol anyanyelvi szinten beszélőkkel is megismerkedhetnek.

Többek között a PEOPLE TEAM-benis, hiszen ők 7-17 éves gyerekeknek szerveznek ottalvós és bejárós táborokat, amelyekben szép számmal érkeznek külföldi gyerekek is. Az angolunk pedig úgy fejlődik a leginkább, ha minél többet kommunikálunk.

Milyen táborokat szervez még a PEOPLE TEAM? Az angoltábor mellett még vagy harminc témát kínálnak a drónozástól a kalandtáboron és a környezetvédelemtől egészen a színészetig.

Miért válaszd a PEOPLE TEAM angoltáborát?

A PT-angol azért is nagyon érdekes és izgalmas, mert a tanárok nem tudnak magyarul. Ne ijedj meg! Nagyon is jó hangulatban telnek az órák, nagy lendületet kap a tudásod, és nem utolsó szempont, hogy angolul beszélőkkel ismerkedhetsz.

Kicsit mély víznek tűnhet, nem vitás, de hidd el, ebben tényleg megtanulhatsz úszni. Sokkal jobban fog fejlődni az angolod, vagyis a kommunikációs készséged és aszókincsed, mint a suliban. A PEOPLE TEAM nyári élménytáborábanbarátokra teszel szert, és ráhangolódsz a nyelvre.

Nyugi, a táborbanmentortok is lesznek, akik magyarul is tudnak. Tőlük bármikor, bármilyen helyzetben kérhetsz segítséget. Most pedig 3 okot is mutatunk, hogy miért jó, ha tudsz angolul.

Sokan beszélik

Az angol világnyelv. A világon mintegy kétmilliárd ember használja ezt a nyelvet. Így akárhová is vezet az utad, tudd, ha ezen a nyelven is kommunikálsz, biztosankönnyedén boldogulsz.

Üzleti nyelv is

Az üzleti életben is az angol szerepel az első helyen, és a legtöbb vállalatnál is alapfeltétel az angoltudás. Ha csak egy nyelvet kérnek, az általában az angol.

Angolul olvasni, filmet nézni tutibb

A világ legnépszerűbb könyveit angol nyelven adják ki. Illetve sok filmet sem szinkronizálnak le, így sokkal élvezetesebb a mozizás is, ha értjük ezt a nyelvet. Ha tudsz angolul, egy világ nyílik ki számodra, hiszen annyit olvashatsz, annyi filmet nézhetsz meg, amennyihez csak kedved szottyan.

AJÁNLOTT

Friss