Légy táborimádó!

'DENMÁS
Miért legyél táborimádó?

A gyerekek többsége imád táborozni és már jóval a nyári szünet beköszönte előtt alig várja, hogy végre belevethesse magát a kalandokba. Évről évre egyre több tábor közül választhatunk, bár a tapasztaltabbaknak már határozott elképzelésük van arról, hogy hova szeretnének jelentkezni. Jó néhányan alig várják, hogy ismét találkozzanak a korábbi években megismert barátaikkal, akikkel hónapokig talán csak online tartották a kapcsolatot.

A PEOPLE TEAM remek táborokat szervez kicsiknek és nagyoknak, pontosabban a 7–17 éves korosztálynak. Már a nyári táborok időpontjait is kitűzték. Három turnusra lehet jelentkezni: 2020. július 19–25., július 26. – augusztus 1., augusztus 2–8.

De miért is jó velük táborozni?

Élmények, emlékek, barátok

A gyerekek számára a táborozás az egyik legintenzívebb örömforrás. Év közben már nagyon vágynak a nyári lazításra, amikor azonban kitör a vakáció, egy-két hét után beleunnak a semmittevésbe: pezsgést, ismerkedési lehetőségeket, régi és új barátokat akarnak, nem mellesleg pedig végtelen élményt és emléket.

Állandóan történik valami

A PEOPLE TEAM táborszervezői úgy állítják össze a programokat, hogy bárki megtalálja a számítását a bőséges témaválasztékban. A magányos farkasok az informatikatáborban újra közösségi tagokká vedlenek, a táncos lábúak a tánctáborban soha nem látott koreográfiákat sajátítanak el, a sportimádókat friss kihívások inspirálják. A csapat tízféle témacsomaggal és több mint kétszer ennyi szekcióval várja a gyerekeket. S hogy mennyire népszerűek? Nézd meg a kisfilmjeiket, a képek magukért beszélnek! Szemezgethetsz a lehetőségek között, de figyelmeztetlek, nem lesz könnyű dolgod…

A szabadság

A napfény, a levegő és a tágas terek mind-mind hozzájárulnak a stressz csökkentéséhez, a feszültség levezetéséhez és a jó hangulat megteremtéséhez.

Szíves emlékek, vidám rákészülés

A szép emlékek mindannyiunknak fontosak – egy egzotikus tengerparti nyaralás, egy kalandos hegyi túra vagy egy izgalmas erdei kirándulás. Ha a gyerekünk az előző évben jól érezte magát a kiválasztott táborban, valószínűleg már hetekkel a kezdés előtt lelkesen várja majd az ideit. Készüljünk vele együtt: beszélgessünk, idézzük fel a legemlékezetesebb történeteket! A sztorizgatással minőségi időt tölthetünk együtt.

Közösen

A gyerekek imádják a ravaszul kitalált programokat, a kollektív játékokat, az izgalmat – a felnőttek nem különben. Ezek egy táborban mind adottak, és ezerszer több van belőlük, mint a hétköznapokban. Az okosan megtervezett versenyek és műsorok pedig nem csupán kitűnő hangulatot garantálnak, de észrevétlenül készséget is fejlesztenek, illetve érdekes információkat közvetítenek.

Éljük át együtt!

AJÁNLOTT

Friss