Légy táborimádó!
'DENMÁS
Miért legyél táborimádó?

A gyerekek többsége imád táborozni és már jóval a nyári szünet beköszönte előtt alig várja, hogy végre belevethesse magát a kalandokba. Évről évre egyre több tábor közül választhatunk, bár a tapasztaltabbaknak már határozott elképzelésük van arról, hogy hova szeretnének jelentkezni. Jó néhányan alig várják, hogy ismét találkozzanak a korábbi években megismert barátaikkal, akikkel hónapokig talán csak online tartották a kapcsolatot.

A PEOPLE TEAM remek táborokat szervez kicsiknek és nagyoknak, pontosabban a 7–17 éves korosztálynak. Már a nyári táborok időpontjait is kitűzték. Három turnusra lehet jelentkezni: 2020. július 19–25., július 26. – augusztus 1., augusztus 2–8.

De miért is jó velük táborozni?

Élmények, emlékek, barátok

A gyerekek számára a táborozás az egyik legintenzívebb örömforrás. Év közben már nagyon vágynak a nyári lazításra, amikor azonban kitör a vakáció, egy-két hét után beleunnak a semmittevésbe: pezsgést, ismerkedési lehetőségeket, régi és új barátokat akarnak, nem mellesleg pedig végtelen élményt és emléket.

Állandóan történik valami

A PEOPLE TEAM táborszervezői úgy állítják össze a programokat, hogy bárki megtalálja a számítását a bőséges témaválasztékban. A magányos farkasok az informatikatáborban újra közösségi tagokká vedlenek, a táncos lábúak a tánctáborban soha nem látott koreográfiákat sajátítanak el, a sportimádókat friss kihívások inspirálják. A csapat tízféle témacsomaggal és több mint kétszer ennyi szekcióval várja a gyerekeket. S hogy mennyire népszerűek? Nézd meg a kisfilmjeiket, a képek magukért beszélnek! Szemezgethetsz a lehetőségek között, de figyelmeztetlek, nem lesz könnyű dolgod…

A szabadság

A napfény, a levegő és a tágas terek mind-mind hozzájárulnak a stressz csökkentéséhez, a feszültség levezetéséhez és a jó hangulat megteremtéséhez.

Szíves emlékek, vidám rákészülés

A szép emlékek mindannyiunknak fontosak – egy egzotikus tengerparti nyaralás, egy kalandos hegyi túra vagy egy izgalmas erdei kirándulás. Ha a gyerekünk az előző évben jól érezte magát a kiválasztott táborban, valószínűleg már hetekkel a kezdés előtt lelkesen várja majd az ideit. Készüljünk vele együtt: beszélgessünk, idézzük fel a legemlékezetesebb történeteket! A sztorizgatással minőségi időt tölthetünk együtt.

Közösen

A gyerekek imádják a ravaszul kitalált programokat, a kollektív játékokat, az izgalmat – a felnőttek nem különben. Ezek egy táborban mind adottak, és ezerszer több van belőlük, mint a hétköznapokban. Az okosan megtervezett versenyek és műsorok pedig nem csupán kitűnő hangulatot garantálnak, de észrevétlenül készséget is fejlesztenek, illetve érdekes információkat közvetítenek.

Éljük át együtt!

AJÁNLOTT

Tökéletes öregkor

'DENMÁS
Vajon létezik ilyen? Lehet egyáltalán bármire azt mondani, hogy tökéletes? Használható ez a szó bármire? „Ilyen van, minden…

Borotvahab a kilincsen

'DENMÁS
– Láttátok, hogy mi történt? – kérdezte Laci nevetve. A többiek kérdő tekintettel bámultak rá. – Mi történt?…

Az eltűnt zoknik

'DENMÁS
– Gyertek, srácok! Ezt nézzétek meg! – rohant be a szobába Lehel. – Mi történt? – kérdezte a…

Sorozatnézés-tivornya

'DENMÁS
Netflix-függőség néven is emlegetik a népszerű streamingszolgáltatón keresztüli, túlzásba vitt filmnézést. A világon szinte mindenhol, számos eszközön használható…

Friss