YouTuber-tábor: Mikor? Hol? Kivel?

Szekció
YouTuber-tábor: Mikor? Hol? Kivel?

Egész nap a YouTube-on lógsz? Fejből vágod az aktuális kihívásokat? Agyonnézed a gameplayeket? Netán arról álmodozol, hogy saját csatornát indítasz? Kezdő vloggerek, figyelem: a PEOPLE TEAM 2020-ban ismét megrendezi youtubertáborát.

Mit kell tudni a PT-ről?

A harmincéves tapasztalattal rendelkező alapítvány 2005 óta minden évben Kecskeméten szervezi meg nagyszabású nyári táborát. A jelentkezők 10 témacsomagon belül több mint 20 téma közül válogathatnak. A youtubertábort keresd a MOZGÓKÉP + MÉDIA fülön! Hála a két tucat lehetőségnek, az influenszerek iránt kevésbé érdeklődő testvéredet vagy barátaidat is elhívhatod magaddal – együtt lógásra rengeteg lehetőség van, a PEOPLE TEAM ugyanis nem csak a tematikus foglalkozásokról szól. Szabadidődben választható programokból mazsolázhatsz, játszhatsz, sportolhatsz vagy akár lustálkodhatsz is kedvedre, délután és este pedig különféle rendezvényeken vehetsz részt – a programok a nagyobbaknak sokszor takarodó után sem érnek véget. Ebből nem nehéz következtetni arra, hogy a PT elsősorban bentlakásos tábor, ám bejárásra is van lehetőség. Az ország minden pontjáról érkeznek táborlakók. Budapestről tábori buszok is indulnak azoknak, akik közösen utaznának a helyszínre.

Megvannak az időpontok!

A fiatal vloggerek idén is három turnusra jelentkezhetnek, a tábor július második felében augusztus első hetében zajlik: 2020. július 19–25., július 26. – augusztus 1., augusztus 2–8. Válaszd ki a legmegfelelőbbet, igazítsd ehhez a vakációt! Természetesen duplázni vagy triplázni is van lehetőséged. Sőt, ha csak a hét folyamán döntesz úgy, hogy maradnál a következőre, az sem probléma. A youtubertábor különösen nagy érdeklődésnek örvend, ezért érdemes minél hamarabb egyeztetni a szülőkkel, nehogy nélküled kezdődjön a kaland!

Kikkel találkozhatsz?

Youtubertábor youtuberek nélkül? Ugyan már! A PEOPLE TEAM-ben olyanoktól tanulhatsz, akiknek a csatornáját te is követed. Tapasztalt vloggerek segítenek a témaválasztásban, és kísérnek végig egészen az utómunkálatokig. Végre kiderült az is, kik látogatnak el idén a táborba: Baluka, Játékteszt Dávid, OwnMcKendry, Pozsik Zsombor, Sajt32. Ha esetleg nem ismernéd őket, hidd el, megérnek egy feliratkozást. Elmondjuk, miben utaznak, és milyen típusú videókra számíthatsz tőlük.

Baluka a Minecraft- és a Scrap Mechanic-gameplayek nagymestere, de azt is megtanulhatod tőle, hogyan kell prankeket felvenni. Dávidnak saját tábora van, ez pedig nem más, mint a Játékteszttábor, a vloggerel azonban a youtubertábor résztvevői is találkozhatnak. Tesztelni nem csak játékokat lehet: ha a kütyütesztelés érdekel, akkor is elleshetsz egy-két technikát. OwnMcKendry szintén gameplay-videókat készít, a téma viszont más: horror. Az ijesztő pályákat pedig olyan humorral mutatja be, hogy egy néző sem bírja ki röhögés nélkül. Valószínűleg nem is kell tovább magyarázni, hogy tőle mit sajátíthatsz el. Zsombor a személyes sztorikra és challengekre összpontosít, és gyakran előrukkol új ötletekkel, de mindnek sikere van. Vele biztos könnyen fog menni a témaválasztás. Sajt32 is bírja a kihívásokat, mindezt a legmenőbb játékokon belül (Fortnite, Minecraft, Roblox). A profi gamertől nemcsak azt tanulhatod meg, hogyan kell felvenni a challengeket, de személyre szabott tippeket is kérhetsz tőle a virtuális előrelépéshez.

Baluka, Dávid és Zsombor már korábban is részt vettek a PEOPLE TEAM táborában. Élményeikről pedig igazi youtuberekhez méltóan videókat is készítettek: kattints a csatornájukra, és nézd meg, mire is számíthatsz a turnus során! Ezt a tábort nem éri meg kihagyni.

AJÁNLOTT

Friss