YouTuber-tábor: Mikor? Hol? Kivel?
Szekció
YouTuber-tábor: Mikor? Hol? Kivel?

Egész nap a YouTube-on lógsz? Fejből vágod az aktuális kihívásokat? Agyonnézed a gameplayeket? Netán arról álmodozol, hogy saját csatornát indítasz? Kezdő vloggerek, figyelem: a PEOPLE TEAM 2020-ban ismét megrendezi youtubertáborát.

Mit kell tudni a PT-ről?

A harmincéves tapasztalattal rendelkező alapítvány 2005 óta minden évben Kecskeméten szervezi meg nagyszabású nyári táborát. A jelentkezők 10 témacsomagon belül több mint 20 téma közül válogathatnak. A youtubertábort keresd a MOZGÓKÉP + MÉDIA fülön! Hála a két tucat lehetőségnek, az influenszerek iránt kevésbé érdeklődő testvéredet vagy barátaidat is elhívhatod magaddal – együtt lógásra rengeteg lehetőség van, a PEOPLE TEAM ugyanis nem csak a tematikus foglalkozásokról szól. Szabadidődben választható programokból mazsolázhatsz, játszhatsz, sportolhatsz vagy akár lustálkodhatsz is kedvedre, délután és este pedig különféle rendezvényeken vehetsz részt – a programok a nagyobbaknak sokszor takarodó után sem érnek véget. Ebből nem nehéz következtetni arra, hogy a PT elsősorban bentlakásos tábor, ám bejárásra is van lehetőség. Az ország minden pontjáról érkeznek táborlakók. Budapestről tábori buszok is indulnak azoknak, akik közösen utaznának a helyszínre.

Megvannak az időpontok!

A fiatal vloggerek idén is három turnusra jelentkezhetnek, a tábor július második felében augusztus első hetében zajlik: 2020. július 19–25., július 26. – augusztus 1., augusztus 2–8. Válaszd ki a legmegfelelőbbet, igazítsd ehhez a vakációt! Természetesen duplázni vagy triplázni is van lehetőséged. Sőt, ha csak a hét folyamán döntesz úgy, hogy maradnál a következőre, az sem probléma. A youtubertábor különösen nagy érdeklődésnek örvend, ezért érdemes minél hamarabb egyeztetni a szülőkkel, nehogy nélküled kezdődjön a kaland!

Kikkel találkozhatsz?

Youtubertábor youtuberek nélkül? Ugyan már! A PEOPLE TEAM-ben olyanoktól tanulhatsz, akiknek a csatornáját te is követed. Tapasztalt vloggerek segítenek a témaválasztásban, és kísérnek végig egészen az utómunkálatokig. Végre kiderült az is, kik látogatnak el idén a táborba: Baluka, Játékteszt Dávid, OwnMcKendry, Pozsik Zsombor, Sajt32. Ha esetleg nem ismernéd őket, hidd el, megérnek egy feliratkozást. Elmondjuk, miben utaznak, és milyen típusú videókra számíthatsz tőlük.

Baluka a Minecraft- és a Scrap Mechanic-gameplayek nagymestere, de azt is megtanulhatod tőle, hogyan kell prankeket felvenni. Dávidnak saját tábora van, ez pedig nem más, mint a Játékteszttábor, a vloggerel azonban a youtubertábor résztvevői is találkozhatnak. Tesztelni nem csak játékokat lehet: ha a kütyütesztelés érdekel, akkor is elleshetsz egy-két technikát. OwnMcKendry szintén gameplay-videókat készít, a téma viszont más: horror. Az ijesztő pályákat pedig olyan humorral mutatja be, hogy egy néző sem bírja ki röhögés nélkül. Valószínűleg nem is kell tovább magyarázni, hogy tőle mit sajátíthatsz el. Zsombor a személyes sztorikra és challengekre összpontosít, és gyakran előrukkol új ötletekkel, de mindnek sikere van. Vele biztos könnyen fog menni a témaválasztás. Sajt32 is bírja a kihívásokat, mindezt a legmenőbb játékokon belül (Fortnite, Minecraft, Roblox). A profi gamertől nemcsak azt tanulhatod meg, hogyan kell felvenni a challengeket, de személyre szabott tippeket is kérhetsz tőle a virtuális előrelépéshez.

Baluka, Dávid és Zsombor már korábban is részt vettek a PEOPLE TEAM táborában. Élményeikről pedig igazi youtuberekhez méltóan videókat is készítettek: kattints a csatornájukra, és nézd meg, mire is számíthatsz a turnus során! Ezt a tábort nem éri meg kihagyni.

AJÁNLOTT

Másfél nap után uraltuk a mapot

Szekció
Mai cikkünkben Tomival, a PEOPLE TEAM gamertáborának visszatérő résztvevőjével beszélgettünk az élményeiről, tapasztalatairól, terveiről. Bárt Roland interjúja. Tomi,…

Alkoss, hass, táborozz!

Szekció
Az alkotás öröme. Ha másban nem is, ebben az egy dologban hasonlítunk egymásra. Különböző településekről, eltérő háttérrel érkezünk,…

Brókerek és fagyipénz

Szekció
A PEOPLE TEAM nyári táboraiban a jól bevált választható témákon (angoltábor, dróntábor, filmestábor, fotóstábor, gamertábor, írótábor, játéktábor, kézművestábor,…

Friss