Vloggerek: velük táborozhatsz
Szekció
Ezekkel a vloggerekkel táborozhatsz idén nyáron

A PEOPLE TEAM 2020-ban ismét meghirdeti youtuber táborát. Végre megvannak a nevek! Tekintettel a korábbi évek sikereire idén is legalább öt videóstól tanulhatnak a jelentkezők. Találkozz kedvenceiddel, és lesd el tőlük a vloggerkedés titkait!

Baluka

A visszajárók már többször találkozhattak Balukával a PT-ben. A 232 ezer feliratkozóval rendelkező youtuber Minecraft-gameplayekkel vált közkedveltté. Újabban Scrap Mechanic-videókkal is találkozhatsz a csatornáján: ebben a játékban nem világokat, hanem kocsikat építhetnek a felhasználók. Baluka prankekkel és sztorikkal is szívesen szórakoztatja követőit, de a korábbi PT-táborokról szintén készültek felvételek. Ezekből megtudhatod, mire számíthatsz a választott hét folyamán.

Játékteszt Dávid

Magicube, óriásbuborék, vízicsata, X-Shot és még rengeteg játék! Szerveztünk már őrült szivacslövő csatákat, kreatív készségfejlesztő játékokat, készítettünk medencényi ragadós slime-ot, de ember méretű buborékot is fújtunk már. Ez volt 2019-ben a Játékteszttábor. Nem hiszed? Dávid YouTube-csatornája tele van a PT-táborban forgatott videókkal, így a helyszínnel is megismerkedhetsz. A stúdió rendkívül fontos része a foglalkozásoknak: hol máshol kezdenél vlogolni? Szerencsére Dávid a Mattellel, a Játékszigettel és több játékforgalmazóval is tartja a kapcsolatot: ez neked is jó hír, hiszen mindent kipróbálhatsz, amivel eddig csak a boltokban szemeztél. Kifejezetten Játékteszttábor is indul a PT-ben, de a a youtuberek is találkozhatnak a vloggerrel.

OwnMcKendry

OwnMcKendryt több mint 400 ezren követik YouTube-on, a felkapottabb videóinál egyenként többszázezres nézettséggel. Talán nem kell mindenkinek bemutatni, de aki nem lenne képben, annak leírjuk: ő a legmenőbb magyar gamer a horrorjátékok világában. A követőinek már megmutatta a Grannyt, a HeadHorse-t, a Requiem For Erich Sannt, az Undert és még sok minden mást. Nézői nem ok nélkül imádják: ő aztán tudja, milyen dumával kell fenntartani az érdeklődést! Ez az egyik legkirályabb dolog, amit megtanulhatsz tőle. Tavaly már volt a PT-ben, ezért világos: táborozni is igazi élmény vele.

Sajt32

A legkirályabb játékok egy helyen: Fortnite, Minecraft, Roblox. Mindez megfűszerezve izgalmasabbnál izgalmasabb kihívásokkal. Sajt32-től nem csak a videókészítés titkait lesheted el, de a felsorolt játékokkal kapcsolatban is kérhetsz segítséget. A fiatal vlogger szakértője annak, hogyan válasszon többszázezres kattintást begyűjtő gameplaytémákat. Felejtsd el a clickbaiteket, és inkább tanuld meg, hogyan forgathatsz igazán lebilincselő videókat értékes és érdekes topikokról!

Zsombor

Pozsik Zsombor szinte veterán már a PEOPLE TEAM-ben. A meghívottak legtöbbjével ellentétben ő nem a gameplay műfajában mozog, hanem általában klasszikus vlogokat készít. Challenge-ek, prankek, storytime, de jótékonykodásról szóló felvétel is került már fel a csatornájára. A követők sosem tudhatják előre, mit várhatnak a következő feltöltéstől, azonban a néhol meglepő témaválasztások mindegyike betalál, legyen szó újdonságokról vagy jó poénokról. Ha érdekel, hogyan tudsz egyszerű dolgokból minőségi YouTube-tartalmat gyártani, ne habozz, és tájékozódj a részletekről!

AJÁNLOTT

Másfél nap után uraltuk a mapot

Szekció
Mai cikkünkben Tomival, a PEOPLE TEAM gamertáborának visszatérő résztvevőjével beszélgettünk az élményeiről, tapasztalatairól, terveiről. Bárt Roland interjúja. Tomi,…

Alkoss, hass, táborozz!

Szekció
Az alkotás öröme. Ha másban nem is, ebben az egy dologban hasonlítunk egymásra. Különböző településekről, eltérő háttérrel érkezünk,…

Brókerek és fagyipénz

Szekció
A PEOPLE TEAM nyári táboraiban a jól bevált választható témákon (angoltábor, dróntábor, filmestábor, fotóstábor, gamertábor, írótábor, játéktábor, kézművestábor,…

Friss