Vloggerek: velük táborozhatsz

Szekció
Ezekkel a vloggerekkel táborozhatsz idén nyáron

A PEOPLE TEAM 2020-ban ismét meghirdeti youtuber táborát. Végre megvannak a nevek! Tekintettel a korábbi évek sikereire idén is legalább öt videóstól tanulhatnak a jelentkezők. Találkozz kedvenceiddel, és lesd el tőlük a vloggerkedés titkait!

Baluka

A visszajárók már többször találkozhattak Balukával a PT-ben. A 232 ezer feliratkozóval rendelkező youtuber Minecraft-gameplayekkel vált közkedveltté. Újabban Scrap Mechanic-videókkal is találkozhatsz a csatornáján: ebben a játékban nem világokat, hanem kocsikat építhetnek a felhasználók. Baluka prankekkel és sztorikkal is szívesen szórakoztatja követőit, de a korábbi PT-táborokról szintén készültek felvételek. Ezekből megtudhatod, mire számíthatsz a választott hét folyamán.

Játékteszt Dávid

Magicube, óriásbuborék, vízicsata, X-Shot és még rengeteg játék! Szerveztünk már őrült szivacslövő csatákat, kreatív készségfejlesztő játékokat, készítettünk medencényi ragadós slime-ot, de ember méretű buborékot is fújtunk már. Ez volt 2019-ben a Játékteszttábor. Nem hiszed? Dávid YouTube-csatornája tele van a PT-táborban forgatott videókkal, így a helyszínnel is megismerkedhetsz. A stúdió rendkívül fontos része a foglalkozásoknak: hol máshol kezdenél vlogolni? Szerencsére Dávid a Mattellel, a Játékszigettel és több játékforgalmazóval is tartja a kapcsolatot: ez neked is jó hír, hiszen mindent kipróbálhatsz, amivel eddig csak a boltokban szemeztél. Kifejezetten Játékteszttábor is indul a PT-ben, de a a youtuberek is találkozhatnak a vloggerrel.

OwnMcKendry

OwnMcKendryt több mint 400 ezren követik YouTube-on, a felkapottabb videóinál egyenként többszázezres nézettséggel. Talán nem kell mindenkinek bemutatni, de aki nem lenne képben, annak leírjuk: ő a legmenőbb magyar gamer a horrorjátékok világában. A követőinek már megmutatta a Grannyt, a HeadHorse-t, a Requiem For Erich Sannt, az Undert és még sok minden mást. Nézői nem ok nélkül imádják: ő aztán tudja, milyen dumával kell fenntartani az érdeklődést! Ez az egyik legkirályabb dolog, amit megtanulhatsz tőle. Tavaly már volt a PT-ben, ezért világos: táborozni is igazi élmény vele.

Sajt32

A legkirályabb játékok egy helyen: Fortnite, Minecraft, Roblox. Mindez megfűszerezve izgalmasabbnál izgalmasabb kihívásokkal. Sajt32-től nem csak a videókészítés titkait lesheted el, de a felsorolt játékokkal kapcsolatban is kérhetsz segítséget. A fiatal vlogger szakértője annak, hogyan válasszon többszázezres kattintást begyűjtő gameplaytémákat. Felejtsd el a clickbaiteket, és inkább tanuld meg, hogyan forgathatsz igazán lebilincselő videókat értékes és érdekes topikokról!

Zsombor

Pozsik Zsombor szinte veterán már a PEOPLE TEAM-ben. A meghívottak legtöbbjével ellentétben ő nem a gameplay műfajában mozog, hanem általában klasszikus vlogokat készít. Challenge-ek, prankek, storytime, de jótékonykodásról szóló felvétel is került már fel a csatornájára. A követők sosem tudhatják előre, mit várhatnak a következő feltöltéstől, azonban a néhol meglepő témaválasztások mindegyike betalál, legyen szó újdonságokról vagy jó poénokról. Ha érdekel, hogyan tudsz egyszerű dolgokból minőségi YouTube-tartalmat gyártani, ne habozz, és tájékozódj a részletekről!

AJÁNLOTT

Friss